Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a scrácról, aki így próbál megszerezni/megtartani egy lányt?

Figyelt kérdés

1. Megpróbálja kideríteni a lány érdeklődési körét/erősségét - kiműveli magát belőle, és ha azokban a témákban tud valamit, amit a lány nem, élvezettel magyarázza el, amit a lány nem tudott. "Ezt te nem tudtad?" (pl: a lány versenyszerűen fut, maratont is futott, a srác elolvas mindent a híres futókról, majd előadást tart róluk)

2. A lány gyengeségeit kideríti és az együtt töltött idő alatt megpróbálja "kitanítani" belőle. (pl. a lány rossz matekból, és a fiú mindig leül vele kérés nélkül, és elmagyarázza, amit nem ért)

3. A srác a saját erősségeire épít (pl: barkácsolás, túrázás, gitározás, történelem, sport... stb.) és abból próbálja kitanítani a lányt pl: ha szerelő, akkor elmondja a lánynak, hogy a lány autójának milyen hibái vannak.

4. Zavarba jön, ha a lány "partner" valamiben, azaz hozzá tud szólni a témához vagy esetleg jó az erőnléte/állóképessége, netalántán még többet is tud, mint a srác.

5. Zavarba jön, ha elveszít egy vitát a lánnyal szemben.

6. Zavarba jön, ha a lánynak valami "kiemelkedő dolga" van (pl: pénzes szülők, doktori, gyönyörűszép külső, híres rokonok/ősök, jó végzettség, külföldi élmények)

7. Bár elismerően beszél a lány sikereiről, azt mondja, hogy büszke rá, mindig tereli róla a témát, mind a lány sikeréről, mind a területről, ahol a lány sikeres volt. (Pl: a lány jól sakkozik, versenyeket nyer, és a fiú csak azért se sakkozik vele)

8. Nem csinálhatnak olyan programot, amiben ő a kevésbé jó (pl: sport)

9. Igyekszik lefoglalni az idejét, és féltékeny lesz, ha a lány mással találkozik (lánnyal/fiúval/szülővel/rokonnal/munkatárssal), illetve keres egy új hobbit.

2016. jún. 28. 10:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Kioktató, mindig mindenben nálam jobb pasi nem kéne. Egyensúlyban kell lennie a dolognak, valamiben az egyik jobb, valamiben meg a másik. Nem lennék senki mellett a kis béna, buta csaj akinél a párom mindent jobban tud.
2016. jún. 28. 10:40
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Isten ments egy ilyen sractól! Nincs olyanra szükségem, aki egyfolytában az ő fölényét bozonygatja és le akarja nyomni az önbozalmam az "oktatgatással", amit nem az én érdekemben tesz, hanem a sajátjáét. Valójában ez a fiú iszonyú bizonytalan önmagában és a lány lehúzásával próbálja megtartani. Futva menekülnék.
2016. jún. 28. 10:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy normalis onertekelesu lany nem hagyja hogy ilyen undorito kisajatito modon viselkedjenek vele.
2016. jún. 28. 10:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy szorongó kis görcs, tele komplexusokkal. Ezért akar mindig mindenkin túltenni, megmutatni, bebizonyítani, mindig nyerni, minden vitából jól kijönni. Mert ha nem így van, akkor ő "sérül".
2016. jún. 28. 11:00
 15/22 anonim ***** válasza:
39%
Azt, hogy az ilyesmi jön be a lányoknak, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azt írják, nem kellene nekik ilyen.
2016. jún. 28. 11:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, ha vitatkozok a barátommal és ne adj isten olyat mondok, amire nem tud válaszolni, nekem lesz igazam, akkor szorongani kezd és magába zárkózik, egész nap nem lehet hozzászólni, még ha kérdezem sem tudja elmondani, hogy mi baja van...

Foglaljuk össze: versengő, kioktató, zsarnok, hisztis... főnyeremény...

2016. jún. 28. 11:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Úristen :D

Nos, az tök jó, ha érdeklődik a hobbijaim iránt, én is érdeklődök a barátom hobbijai iránt, ez oké. Viszont ez a kényszeres "csak azért is jobban kell hogy értsek hozzá" elég unszimpatikus. Az is, ha kérés nélkül kb az orrom alá dörgöli, hogy bénább vagyok nála.

A barátom autószerelő, sose kezdte magától magyarázni, hogy milyen hibái vannak az autóinknak :'D Meg nem okosít ki kérés nélkül, viszont most, hogy csinálom a jogsit és vannak műszaki kérdések is, nagyon segítőkész, és bármit elmagyaráz, amit csak szeretnék.

Ez szerintem így pont jó, engem levesz a lábamról, hogy valamihez ilyen nagyon ért, de azt nem bírnám, ha folyton éreztetné velem, hogy butább vagyok nála. Ez valami komplexus lehet, nem egészséges személyiség. Volt ilyesmi ismerősöm, idővel csak egyre rosszabb lesz, én hanyatt-homlok menekülnék egy ilyen pasitól.

2016. jún. 28. 11:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"csak magába zárkózik, megszeppen, és onnantól kezdve tudod, hogy azt a témát nem hozhatod fel vele szemben, mert láthatóan szorong."

Istenem, ez rohadt szánalmas. Én érezném kínosan magan helyette is

2016. jún. 28. 11:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy szóval: Csicska
2016. jún. 28. 11:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy kicsit komplexusos a srác, nagyon súlyos önértékelési zavarai vannak. Szerintem nincs nő, aki ezt a viselkedést ne találná rövid időn belül taszítónak.
2016. jún. 28. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!