Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs Facebook profilom, ezért egy csomó nő lepattint engem már randizáskor. Miért?
Nem hinném, hogy ezért pattintanak le.
Nekem sincs fb-om, sőt, még skype-om se (Hangouts-ot használok), és senki de SENKI nem pattintott le ezért.
"Szerintem meg elég evidens, hogy ha nekem, meg az emberek nagy többségének a facebook chat ill. a messenger a kényelmes, alap kommunikációs eszköz, akkor nem fognak 1 emberhez igazodni."
Azért társkeresésnél az egy irdatlan gagyi kifogás, hogy bocs, azért hagyjuk inkább a francba az egészet, mert nem tudok a megszokott és számomra legkényelmesebb módon chat-elni veled... Fôleg úgy, hogy alternatívát se próbál meg keresni, pedig aztán nem egy nagy kunszt találni egyéb lehetôségeket.
Szóval ez max akkor tud ok lenni, ha a másik csak szórakozott. Más esetben valami más oknak kell lennie
"Ha ezeken túljutnék, akkor felmerülne bennem, hogy a mai világban miért hiányzik egy ilyen fontos státusz valaki életéből. "
A facebook miért egy "státusz"? És miért olyan fontos státusz?
És persze a magát leginkább adó kérdés: ha számodra ennyire elképzelhetetlen az, hogy másoknak nincs szükségük facebookra, akkor miért magadtól kezdesz el kombinálni, ahelyett, hogy rákérdeznél, hogy de miért nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!