Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok az egyetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyetlen, aki jobban örül az ilyen bókoknak?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban örülök, ha a barátom az mondja milyen dögös vagyok ma, vagy milyen szexi a fenekem ebbe a farmerbe, mintha a szememet, a hajamat vagy a mosolyomat dícséri, mert az előbbinél tudom, hogy tényleg őszinte. Mert most komolyan, ki hiszi el, hogy egy pasit pont a lány haja fogja érdekelni? Ti milyen bókoknak örültök?
2016. júl. 1. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

ez hülyeség...attól mert jó a segged még lehet szép a hajad, sőt akár reggel kócosan is nézhetsz ki vonzóan...

nekem pl vonzó a mosoly is, ne feltétlen kell feneket látnom ahhoz, hogy szexinek találjam a barátnőm...

23F

2016. júl. 1. 15:02
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

'komolyan, ki hiszi el, hogy egy pasit pont a lány haja fogja érdekelni?'

Férfi vagyok, és a seggek, mellek, combok mellett nagyon is érdekel a nők szeme, haja, mosolya. És utóbbiakat is őszintén dicsérem.

Sry ha egy világ dőlt össze benned. :D

2016. júl. 1. 15:03
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Nekem elég nagy a mellem (85G) és mellé nem vagyok elhízva,arányos vagyok, így folyamatosan beszólogatnak az utcán. Volt olyan, hogy valaki a fenekemet dicsérte meg, olyan jól esett, hogy végre mást is észrevett valaki.
2016. júl. 1. 15:07
 4/16 Titusztitusz ***** válasza:
0%
3-as...Ne mán...85G-s mell természetes állapotban nemis nagyon létezik...Szilikonos melled van?
2016. júl. 1. 15:11
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem, teljesen természetes
2016. júl. 1. 15:15
 6/16 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Az akkor tényleg nem lehet semmi...(Megjegyeztem akkor az ismertetőjeledet, a 87%-ot...Remélem sokszor látom még akkor ezt a 87%-os válaszadót ezen a portálon...Átkozottul jó nő lehetel akkor...)
2016. júl. 1. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Ejj Tituszka, már megint más nőkre csorgatod a nyálad? Mit szólna ehhez a feleséged?:D
2016. júl. 1. 15:29
 8/16 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Ej 7-es...Mi lenne ha magaddal foglalkoznál inkább? És azzal, amihez közöd van? (Esetleg még a saját mell méreted is szóba jöhet, amivel foglalkoznod kéne inkább...)Ha valaki ELISMERÉSRE MÉLTÓ tulajdonságokkal rendelkezik, akkor miért kéne eltitkolni az ilető előtt azt, hogy valamiért csodálom? És mi köze mindehhez a feleségemnek? Nem szex ajánlatot tettem a fórumtársnőnek, ha jól tudom...(De mégegyszer mondom:Foglalkozz magaddal...)
2016. júl. 1. 15:35
 9/16 anonim ***** válasza:

Köszi, én eleget foglalkozok magammal, testi és lelki szinten egyaránt. :)

Viszont elég gáz, hogy mindig más nők után epekedsz, a feleséged meg le sincs szarva.

Egyszer nem láttam olyan hozzászólást tőled, amikor pl. a feleséged említenéd, hogy szép, kedves, csinos, vagy akár szereted.

Bókolsz neki rendesen?

2016. júl. 1. 15:53
 10/16 Titusztitusz ***** válasza:
0%
9-es...Mond...Nagyon rossz érzés ugye az emésztő féltékenység? Ha igen, próbáld már meg elfoglalni magadat valami hasznossal, és ne utánam koslass már örökösen, és ne olyan dolgokba akard már beleütni örökösen az orrodat, amihez semmi közöd, és nem rád tartozik...Szóval megtisztelnél azzal, ha a TE férjedre koncentrálnád inkább a figyelmedet, és vele foglalkoznál...De ilyenkor sajnálhatod amúgy, hogy nincs név szerinti kereső ezen a portálon...Mert ha volna, még magad is elszégyelnéd magad azért a sok butaságért, amit összehordtál itt már megint nekem...Kérdések tucatjaiban írtam már a nejemröl, (Még a külső megjelenéséröl is...)a megismerkedésünkröl, az éléetünkröl, szinte mindenröl...Sajnálom, ha az örökös féltékenység, meg rosszindulat már teljesen kifordított önmagadbol...
2016. júl. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!