Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, ti kedvelitak azokat a noket akik minden nap sokat sminkelnek, divatmaniasak, pothaj stb? Mit gondoltok roluk?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 13:20
1/9 anonim válasza:
Semmi bajom sincs velük, de meghagyom őket más férfiaknak. Ugye milyen rendes vagyok? :)
2/9 A kérdező kommentje:
Igen! :D
Ha ferfi lennek en is meghagynam oket masnak :)
2016. júl. 2. 13:31
3/9 anonim válasza:
A divatos ruhák és az enyhe smink bejönnek, nagyon. Ahogy látom, ebben az esetben már sokkal többről van szó, mint az általam leírtakról, általában ezek a lányok ilyen feltűnésmániás insta szökevények, szóval én is hagyom őket a nagyon menő alfa fiúknak.
4/9 anonim válasza:
Egyszer beleszaladtam egy ilyen nőbe. El is mentem vele a lakására, de odáig jutottam, megittam az összes piáját. Viszont még a pia hatására sem volt kedvem hozzá érni. Végül is, volt mit innom és volt hol kialudni a hatását.
5/9 anonim válasza:
Műnő igazi férfit keres és műfütyit kap.
Sajnos ez van.
Az igazi férfi, ahogy a csontot is a kutyának hagyja, úgy a műnőt is a nagydumás műpöc.öknek.
40+ F
6/9 anonim válasza:
A sminket nem bírom, zavar. Lehet bőrhibája a lánynak, az nem érdekel. De ha folyamatosan 10 kiló smink van rajta, az kiábrándító.
A divatmánia akkor zavar, ha elvárja tőlem, hogy finanszírozzam a dolgot. Amúgy bejön, ha jól öltözött egy lány.
Póthaj, max. egyszer kipróbálni.
7/9 A kérdező kommentje:
#4es ezen jot nevettem :D
Hat igen sokan elvarjak h a parjuk finanszirozza ezeket a kiadasokat
2016. júl. 2. 14:23
8/9 anonim válasza:
Nem lenézően, de szánalmasak. Mármint úgy értem, hogy sajnálom őket, mert az ilyen nők tele vannak megfelelési kényszerekkel, amiket a társadalom és a média táplált beléjük. Nyilván nem egészséges az elméjük, de az ilyen nőket nem úgy kezelem le, hogy elküldöm az anyjukba, hanem megpróbálom velük éreztetni, hogy úgy is gyönyörűek, ahogy kibújtak az anyuk hasából vagy kikeltek reggel az ágyból. Nekem egyébként sosem jöttek be ezek a dolgok. A smink se, nem még a többi hülyeség.
9/9 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem h ez tetszik a ferfiaknak, de orulok hogy igazabol nem is annyira.
En a termeszetesség hive vagyok:)
2016. júl. 2. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!