Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taszítónak találtok egy 185 cm magas lányt?
Figyelt kérdés
Szép, csinos, arányos lány, csak ilyen magas. Mit gondolnátok róla? Tudnál nőként tekinteni egy ilyen adottságokkal rendelkező lányra?2016. júl. 4. 21:05
1/21 anonim válasza:
Igen, mivel egymagasak vagyunk. :) Ha van kedved ismerkedhetünk.
23/F
2/21 anonim válasza:
nem! nem vagyok felszínes mint a nők hogy magasság a fő szempont náluk! de nem ismerlek a belső is fontos
4/21 anonim válasza:
Omg már miért ne lehetne rá nőként tekinteni? Biztos van, akinek nem jön be, de ettől még azért ne essünk át azon a bizonyos pacin.
Én személy szerint kifejezetten igen nagyon vonzónak találom a magas lányokat, ha 180, vagy 190 centi felett van az már instant awwwwwwwww. *.* Ez az én egyéni hülyeségem, de remélem egyszer találok olyan magas lányt, aki külön örül neki :D
24/F
196 cm
6/21 anonim válasza:
az a fő kérdés, hogy ő mekkora magasságot vár el....
7/21 opened paradise válasza:
Nem. Nem kéne kicsit se lehajolnom,néha jó az.
8/21 anonim válasza:
Engem nem taszítana, de én biztos taszítanám őt a 173 centimmel.... 23/F
9/21 anonim válasza:
Én is 185 cm vagyok és eddig minden párom alacsonyabb volt nálam. Kezem, lábam adnám végre egy ilyen lányért.
10/21 anonim válasza:
Szintén 185 vagyok, én is örülnék egy ilyen magas lánynak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!