Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, taszítónak találtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, taszítónak találtok egy 185 cm magas lányt?

Figyelt kérdés
Szép, csinos, arányos lány, csak ilyen magas. Mit gondolnátok róla? Tudnál nőként tekinteni egy ilyen adottságokkal rendelkező lányra?
2016. júl. 4. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem találnám taszítónak,sőt nagyon is tetszene,de elsősorban nem a magasság számít.

195 cm,21/F

2016. júl. 4. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem taszító, az teljesen más kategória (pl. ápolatlanság, bunkó viselkedés). A 185 centi egyszerűen csak magas számomra, mivel én 175 körül vagyok.
2016. júl. 4. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem alacsonyabb férfiként sem lenne taszító amennyiben tetszik. Csak ugye a magas lányok náluk magasabb fiút szeretnének maguk mellé így teljesen mindegy.
2016. júl. 4. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:

Visszataszítónak semmiképpen se tartanám. Csak furán nézne ki mellettem, de csak ennyi baj legyen :)

Ha vonzó a személyisége akkor nem érdekelne a magassága. Csak őt se érdekelje hogy alacsonyabb vagyok 8 centivel :)

2016. júl. 4. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
én pont leszrom, h mekkora
2016. júl. 4. 22:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, szerintem a magas lányoknak is meg van a saját vonzereje, ahogy a "törékenyebb" termetűeknek.

(Jut eszembe, Maria Sharapova is 185 cm, és nézd meg milyen gyönyörű!)

2016. júl. 4. 22:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi az hogy. Szép hosszú combok,hmm...
2016. júl. 5. 00:05
 18/21 anonim ***** válasza:

170 cm vagyok fiú létemre, de imádom a magas lányokat! (is) Meg én egyébként lábfetisiszta vagyok, egy magas lánynak meg általában nagyobb a lába...hmmmmm

20/F

2016. júl. 5. 09:42
 19/21 anonim válasza:

Én 176 cm magas férfi vagyok. Lennék 10 centivel magasabb, de hát ez van.

Ha jól kijövök a csajjal és csak ez a 10 centi különbség van köztünk, akkor nem zavarna a magasság. Nyilván jobban örülnék egy alacsonyabb lánynak, de hát basszus, a magasság fontosságát tekintve annyira sokadik tényező egy kapcsolatban...

Magas srácoknak egy főnyeremény vagy, az alacsonyabbak pedig szintén összejönnének veled, ha a magasságot leszámítva minden oké.

20/f

2016. júl. 5. 11:49
 20/21 anonim ***** válasza:
202 cm vagyok, nagyon érdekelne :D
2016. júl. 6. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!