Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taszítónak találtok egy 185 cm magas lányt?
Nem találnám taszítónak,sőt nagyon is tetszene,de elsősorban nem a magasság számít.
195 cm,21/F
Visszataszítónak semmiképpen se tartanám. Csak furán nézne ki mellettem, de csak ennyi baj legyen :)
Ha vonzó a személyisége akkor nem érdekelne a magassága. Csak őt se érdekelje hogy alacsonyabb vagyok 8 centivel :)
Nem zavarna, szerintem a magas lányoknak is meg van a saját vonzereje, ahogy a "törékenyebb" termetűeknek.
(Jut eszembe, Maria Sharapova is 185 cm, és nézd meg milyen gyönyörű!)
170 cm vagyok fiú létemre, de imádom a magas lányokat! (is) Meg én egyébként lábfetisiszta vagyok, egy magas lánynak meg általában nagyobb a lába...hmmmmm
20/F
Én 176 cm magas férfi vagyok. Lennék 10 centivel magasabb, de hát ez van.
Ha jól kijövök a csajjal és csak ez a 10 centi különbség van köztünk, akkor nem zavarna a magasság. Nyilván jobban örülnék egy alacsonyabb lánynak, de hát basszus, a magasság fontosságát tekintve annyira sokadik tényező egy kapcsolatban...
Magas srácoknak egy főnyeremény vagy, az alacsonyabbak pedig szintén összejönnének veled, ha a magasságot leszámítva minden oké.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!