Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elsütöttem egy poént, amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsütöttem egy poént, amit a barátom rendszeresen és nem beszéltünk már három napja?

Figyelt kérdés
Oké tehát valószínűleg ezen cseszte fel magát, de én már nem tudom. Bocsánatot kérni nem fogok hiszen 1. Ő rendszeresen elsüti ezt a poént, 2. Egyértelmű, hogy csak vicceltem. A lényeg az, hogy nem írtunk egymásnak 3 napja. Folyton minden sz@ron besértődik. Vegyem úgy, hogy szingli vagyok?
ápr. 29. 00:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Mi volt az a poén?

Egyébként meg meg is lehet ám kérdezni,hogy mi a baja?

ápr. 29. 04:21
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem sajnos még nem vagy szingli, pedig jobban járnál. Az igazság az, hogy e pillanatban is arra vágyik, hogy kúszva kérjél bocsánatot tőle és ha "szerencséd" van akkor nagy kegyesen megbocsát. Én nem keresném, nem írnék neki, elfogadnám, hogy ennek vége. Két reakcióra számíthatsz: 1. szépen visszamászik hozzád arc vesztve. 2. szíve szerint visszamászna hozzád, de ez túlságosan sértené az egóját, így abban reménykedik, hogy majd te megteszed. Ne tedd. Ez egy hülye gyerek, akit nem érdekel, hogy olyasmivel bántja a párját, ami fordítva neki se tetszene. Találsz jobbat, hidd el.
ápr. 29. 04:50
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Jobb lenne, ha szingli lennél. Egyáltalán nem érett emberrel vagy együtt.
ápr. 29. 06:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Légyszilégyszi mondd el, mi volt a poén.

Amúgy vedd magad szinglinek, ez a besértődés olyan éretlen viselkedés, ami később is gondokat okozna.

ápr. 29. 08:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
írj annyit h akkor részedről ennyi volt
ápr. 29. 08:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Azt várja, hogy bocsánatot kérj, de ha olyat mondtál neki, amit ő is szokott, akkor nincs miért. Én nem hagynám lezáratlanul. Ahogy az #5-ös írta, egy üzenetben közölném vele, hogy részemről vége.
ápr. 29. 08:27
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Lehet sértésnek vette hogy ő a szex végén mondja "már csak pár másodperc", te meg az elején!😆
ápr. 29. 08:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális kapcsolatban nincs olyan hogy 3 napig le sem xarjuk a másikat! Még egy nap sem fér bele, nemhogy 3.
ápr. 29. 10:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Mióta együtt vagyunk azt hallgatom, hogy milyen nőt hogyan fektetett vagy fektetne meg vagy hogy ki milyen jól néz ki. Mondtam én is egy hasonlót, de nem ilyen elrugaszkodottat
ápr. 29. 10:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor egyáltalán nem is poén a részéről. Ez sértés.
ápr. 29. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!