Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noea1234 kérdése:
Ti mit gondoltok? Újrakezdést akar vagy félre értem?
Figyelt kérdés
Párommal másfél év után szakitottunk nem a szerelem hiánya miatt, mert az mindig is meg volt, Ő tényleg fülig szerelmes volt, gyerekeket akart tőlem, feleségének tekintett...álombaillő volt szinte, de sajnos voltak viták és ez csak így szerelemből nem müködött, így abban maradtunk, hogy ha megmutatom a változást akkor kezdhetjük újra. Mert voltaképpen a vitainditó én voltam, és benne azért van harag, meg megbántottság. Eltelt két hónap azóta...közben jött a vizsgaidőszak mivel Ő tanul most és tudom milyen nyomasztó és időigényes, főleg hogy ha egy vizsgája nem sikerül neki, akkor viszlát egyetem. Emiatt nem találkoztunk nagyon...még szakítás után az elején párszor igen, kihivott ide oda akár társasággal...de a végén mindig úgy váltunk el, hogy néztük egymást míg távolodunk..meg ahogy rám nézett éreztem hogy szeret....aztán kapta a fejmosást másoktól, hogy ez nem normális, hogy beszélgetünk találkozunk és így minden szél az én malmomra hajtja a vizet...azután tiszta rideg lett miután ezt beközölte...pár hétig szinte csak én irtam neki bár beszéltünk meg vissza írt...és egy baráti találkozónk is volt de kb ennyi...Aztán utána megint sokat beszélgettünk ő is keresett, támaszként sokat figyeltem rá vizsgáiról mesélt a suliról, és bátoritottam. De, hogy velem mivan egyszer sem kérdezte meg....Aztán irtam neki egy levelet...gondoltam én is írok magamról velem mi történt mostanában. Aztán bunkón válaszolt, az érzéseiről, amik elmultak romantikus értelemben. meg hogy mi nem illünk össze...elég negatív és bunkó volt....teljesen kikészültem...és elmentem a lakására tisztázni a dolgokat. Ahol elmondta, hogy igazából tesztelt kicsit, hogy tényleg változtam-e, meg hogy nem gondolta komolyan amiket írt, úgy érezte támadom őt, hogy miatta vannak rossz napjaim, és őszintén megvalja rám akart ilyeszteni kicsit. Azt is mondta, hogy nem akarja, hogy azt gondoljam, hogy le akar rázni, mert ez nem igaz (többször is hangsúlyozta) ugyanúgy akar találkozni, és beszélgetni, de ez a hét teljen le végre, legyen túl a vizsgáin mert körülbelül 0-24-ben tanul alvás nélkül szinte..(ami igaz, mindig is ilyen görcsösen tanult vizsgák előtt). Megkérdeztem az érzéseit...azt mondta, most nem úgy tekint rám...mondom akkor hogy gondolod az újrakezdést ha változnék?! Azt mondta, mert most a haragszik, de amúgy szeret, és ha megváltozok a harag majd elmúlik, és az érzései ott lesznek.Közben azt is mondta, nyugodtan ismerkedhetek, hogy Ő miatta ne szalasszak el lehetőséget, bár most ő nem akar senkitől semmit. Meg, hogy úgy érzi, trófeaként tekintek rá, és azért nem lát rajtam változást, mert a neten mikor beszélgetünk, mindig visszaigazolást várok, meg vállon veregetést tőle, hogy na mikor kezdjük úra.. Nem tudom mit gondoljak :S Elég fura ez, mármint egy ex-el csak úgy kettesben nem találkozik az ember...néhány esetben megmarad a barátság az igaz. De itt még él az újrakezdés lehetősége...szóval emiatt nem tudom, hogy most hajlik e még felém, vagy mire gondoljak. Akar- e még ő engem. Pár barátom szerint szivat kicsit, azért csinálja ezt, de hogy előbb utóbb úgyis újra akarja kezdeni velem. De én már nagyon nem értek semmit. Ti mit gondoltok?2016. jún. 29. 09:24
1/1 anonim válasza:
Ma tetted ki a kérdést tehàt vizsgaidőszak még tart. Először vàrd meg még vége lessz. Furcsa , hogy ő tartanà a kapcsolatot de valakik mondtàk nem helyes ez igy és aztàn ridrg lett. Meg hogy tesztel, bàr a nyugodtan ismerkedj is teszt ha nem ismerkedel bizonyìtja, hogy őt szereted. De alapvetően mindenkit önmagàért szeretünk nem akarjuk megvàltoztatni. Na de te szerelmes vagy és làthatóan ő kell neked. Két megoldàst javaslok első nagyon gyengén tedd féltékennyé. Ha lehet füllentsd azt, hogy hivtak baràtnöid stranra... és lessz ott korod beli szingli pasi is. Magyaràn te nem ismerkedsz de előfordulhat valakinek megtetszel. Màsik megoldàs az okoskodók nélkül beszélgettek. Mondjuk elhívod egy nem túl direkt randira(sütöd a kedvenc sütijét es egy parkban a padon piknikeztek ha nem tudsz sütni cikkezet alma is megteszi. Okosan felidézed a szép emlékeket. Majd ha làtod meglàgyúl akkor kicsit keményen bevàghatod hogy jó lenne ha döntene itt és most mert unod màr a húd meg ereszd meg jàtékàt. Ha azt mondja legyen vége néz a szemébe mélyen. Kérdezd meg hatàrozottan biztos ezt akarja? Ha azt mondja biztos akkor. Lassan de hatàrozottan egyenes hàttal elsétàlsz. 50m utàn leejtel valamit és akkor nézel vissza , hogy néz e utànad ha igen....ha nem akkor irj ràm :))) jo csak vicc volt. 3adik lehetősség illetve ha nemet mond akkor 3hétre tünj el minimum (3hónap az ideàlis) és addig ne halljon rólad. Majd aztàn ha még úgy érzed irj üzit milyen jól vagy milyen jól megy minden neked. Semmi negatìvat ne szànalmaskidj , h nélküle meghalltàl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!