Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mi fáj? Az hogy nem kellesz, vagy hogy ő nincs?
Figyelt kérdés
Mennyi idő míg kihevered hogy elhagytak?
Én minden nap gondolok rá :(
2016. júl. 3. 04:59
1/8 anonim válasza:
És te mire gondolsz?
Én arra, hogy nem kellettem neki igazán sose :(
2/8 A kérdező kommentje:
Nekwm most fáj. Fáj hogy eldobott, mikor elvileg komolyan gondolta. és nagyon magányosnak érzem magam. Néha nem tudom hogy ő hianyzik, vagy valaki akiről tudom hogy van és ez a tudat biztonságot ad, akkor is ha éppen nincs velem.
2016. júl. 3. 07:27
3/8 anonim válasza:
Sajnos benne van a pakliban.
Gondolom most egy nőre hajt a volt pasid.
4/8 anonim válasza:
Nekem, a másnaposság szokott fájni.
5/8 anonim válasza:
Ha kidobott, akkor fájhat mindkettő. Nekem eddig ilyen közösen eldöntött szakításaim voltak, így az fájt, hogy hiányzik, hogy ott legyen. De ez hamar elmúlik, mert rájövök, hogy sokkal jobb nekem, azért döntöttünk így. Idővel jobb lesz neked is, csak foglald el magad, ne ezen agyalj egész nap.
6/8 anonim válasza:
Nekem csak az fájt, hogy kire cserélt le. Az, hogy neki nem kellettem, nem érdekel. Az pedig, hogy már nincs az életemben, kifejezetten lélekemelő.
Ilyen az, amikor valaki egy csapnivalóan pocsék párkapcsolattól szabadul meg.
7/8 anonim válasza:
Őszintén? Ezen én is sokat szoktam agyalni. De szerintem mindkettő, mert egyrészt ez egy hatalmas érvágás az amúgy is a béka segge alatt lévő önértékelésemnek, másrészt annyira hiányzik az ártatlan kis kacaja, hogy elsírom magam, ha csak arra gondolok, hogy nem fogom soha többé hallani...
8/8 anonim válasza:
Nekem az fájt, hogy ő nincs.
Szerencsére hamar (kb 1 hét vagy még annyi sem) túl tudtam magam rajta tenni. Néha persze még én is visszagondolok a kapcsolatra, de már csak olyan szinten, mint bármely más emlékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!