Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Búcsúszex? Mennyire bonyolítja a helyzetet?
3 éves kapcsolatnak akarok véget vetni. A párom is érezte, hogy a kapcsolatunk a vége felé jár, nem volt nehéz, rengeteget veszekedtünk, amikor mondtam neki, hogy letisztáztam magamban és bármit csinálhat, nem maradok már vele lenni. Erre mondta, hogy még a legveszekedősebb időkben is milyen jól éreztük magunkat együtt, ne állítsam be ennyire tragikusnak a helyzetet. Mondtam neki, hogy ez igaz, de egy kapcsolat nem csak szexből áll, el kellene viselnünk egymást máskor is. Nem akarta elfogadni, 2 hete elköltöztem és azóta nem hagy békén. Most azt mondta, ha lenne egy ilyen alkalma, lenne egy "búcsúszex", akkor képes lenne lezárni a dolgot. Szerintetek ez valóban így van?
Nekem az a furcsa, hogy pár napja még virággal várt a munkahelyem előtt, most meg ezt mondja. Szerintetek ez csak megnehezíti helyzetet?
N/28 F/35
Nem, nem, nem, soha.
Szex nekem csak azzal, akihez érzelmileg is tudok kötődni. Ha szakítani akarok valakivel, akkor hozzá már nincs ilyen kötelék, ergo ez a búcsúszex csak valami gyors, ösztönszerű kielégülés lenne.
Neki meg valószínűleg még hiányzol testileg (hiszen a leírásból arra következtetek, hogy egyébként nem nagyon jöttetek ki), és próbál minden lehetséges alkalmat kihasználni, ki tudja mikor lesz az utolsó.
22/F, még mielőtt valaki feministázna
Bonyolítja kicsit, ilyenkor vannak nosztalgikus érzések mindig. Olyankor megint minden nagyon izgalmas és drámai.
Na igen. Én belementem. Utána ugyanolyan nyomorultul éreztem magam a szakítás miatt. Nem oszt nem szoroz, ugyanúgy szakítás lesz a vége előbb vagy utóbb.
Az érzelmek meg úgyis csak idővel múlnak.
Én nem bántam meg az élményt, de jobb lett volna 2 évvel előbb szakítani.
Csak annyira, mint az "utolsó" szál cigi. :D
30/f
Csak szexuális vonzalmat érez, nem kedvel téged. Te sem őt.
A szerelem szexuális vonzódáson alapul úgyhogy:
1. nagyon kényelmetlen lesz az egész.
2. nehezebben zárjátok majd le azután az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!