Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire var? 8honapja tart a...

MINNIE2 kérdése:

Mire var? 8honapja tart a parkapcsolatom valakivel, nem tudom hanyadan allunk. Ha rakedezek leraz, h nem tudja. Majd eloben megbeszeljuk.

Figyelt kérdés
Egyebkent azt mondta nem lat eselyt h egyutt legyunk tovabb, de ha tovabblepnek elobukkan. Vajon mi a celja? Miert nem hagy elmenni?
2025. máj. 22. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valamiféle kötődése, megszokása van feléd, az biztos, de sajnos olyan is benne lehet, hogy nem talál semmi komolyat, és így mindig "visszatér".
2025. máj. 22. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, hogy miért nem hagy elmenni, hanem hogy miért nincs annyi önbecsülésed, hogy elmenj.
2025. máj. 22. 22:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert en szerettem, es remenykedtem. Szerinte felnottkorban nincs szerelem. Neki ha jol elvan programoznak, tetszik a masik az mar eleg.
2025. máj. 22. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Majd eloben megbeszeljuk."

És 8 hónapja nem találkoztatok? Ez már most sem tűnik párkapcsolatnak.

2025. máj. 22. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le.
2025. máj. 23. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Tálonban tart. Te vagy a hézagtöltő, amíg helyben nem talál olyat, akivel nem csak úgy elvan.
2025. máj. 23. 05:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak talonban tart, mert naív vagy. Nagyon sok időt elvesztegetsz, ha olyan vonat után szaladsz, ami nem vesz fel.

Amikor valaki ilyet mond, hogy nem tudja mit akar, hárít, nem lát esélyt, hogy együtt legyetek, érdemes szakítani, mert az élet elmegy feletted és sose lesz boldog párkapcsolatban!

Indulj ki magadból, akit szeretsz, akivel akarsz lenni, el tudod képzelni a jövőt, mondanál bármikor ilyet? Na ugye!

2025. máj. 23. 06:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja, hogy mit akar, meg azt mondja, hogy nincs szerelem felnőtt korban, az azt jelenti, hogy nem akar semmit. Húzza az idődet. Köszönj el tőle, tiltsd le, hogy még csak esélye se legyen keresni, ha unatkozik és tényleg lépj tovább!
2025. máj. 23. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek van hajlandóság az emberekben egymással párkapcsolati gondjaikat megbeszélni, vagy inkább szakítani "szeretnek"?

Tehát szerintetek vannak olyan erősek és nyiltak az emberek, fiatalok, hogy megbeszéljék a problémákat, vagy ma már a gyorsabb szakítás a "menő"?

Mennyien tartják fontosnak manapság a hűséget?

Kinek milyen kapcsolata van ebből a szempontból? Vannak akik megbeszélik, vagy titokban szokták tartani? Lehet ezt tolerálni, vagy nincsenek igaz érzések/szerelmek hűség nélkül?

Mit tegyek?

Megbeszéltük hogy járunk meg ijenek de azt hogy kirakjuk faebook-ra azt nem és én erre kiakadtam mert ö meg kirakta persze utana én is . De azota nem nagyon akar velem találkozni sem meg fel sem hiv stb.

A barátnőm gyk függő nem tudom mit csináljak állandoan csak irogat megbeszélni semmit sem akkar mit tegyek?

A barátnőm gyk függő állandoan csak irogat sokszor engem fikáz a kiirásaiban! Viszon itthon megbeszélni semmit sem akar!! Minden perveznek válaszol és a telefonját is lekodolta már megint!!szóval még titkolozik is!nem tudom miért csinálja ezeket de egyszerüen nem tudok...

Mit csináljak? Úgy érzem a párom semmibe vesz, nem szeret. Próbáljam megbeszélni vele hogy igy érzem vagy szakitsak?

Többek között azért mert nem mutat vagy alig hajlandóságot arra hogy bármiben is komprumisszumot kössünk,olyan könnyen mondja hogy ha nem akarok vele lenni,vagy valami annyira zavar a kapcsolatunkban akkor ne menjek többet hozzá,hogy úgy érzem neki nem jelentek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!