Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mással járok, mégis csak rá gondolok folyton?
Figyelt kérdés
2 hónapos kapcsolat volt, de valahogy a srácot nagyon megszerettem, télleg vele olyan érzésem volt hogy örökké vele akarok lenni, vele minden idő kevés volt.. de 1x veszekedés miatt szakítottam vele (amit nagyon nagyon megbántam) mert utána kibékültünk és csak roszabb lett, folyton veszekedtünk, elötte kértem bocsánatot aztán meg csak kidobott lazán h nincs ideje rám.. azóta nem is keresett, már kételkedem abban is hogy szeretett-e egyáltalán mert eleinte télleg úgy tünt. meg vele vesztettem el a szüzességem is, és eddig másnak nem engedtem meg.. most azóta összejöttem egy másik sráccal fbre ki is volt rakva és be is lájkolta a volt barátom.. azt gondoltam ha mással járok könnyebben elfelejtem, és most annyira szemétnek érzem magam mert még a másik srácot szeretem, és amikor meg csókol vagy valami akkor is csak rá gondolok, reggel is ő az első gondolatom, meg mostanába mindig vele álmodok.:S és egy utolsó szemétnek érzem magam.. mit tegyek? ilyenkor mi lenne a helyes döntés?2013. máj. 11. 11:49
1/3 anonim válasza:
szerintem azért, mert vele vesztetted el. aztmondják a lányok jobban kötődnek az elsőhöz mint a fiúk. egyébként az is lehet h csak egy numerára kellettél neki. gondolj erre amikor a srácra gondolsz, és akkor gyorsabban elfelejted.
2/3 anonim válasza:
Az hogy szakítasz a mostanival ugyan is semmi értelme szegény srácot csak kínzod
3/3 anonim válasza:
a Helyes döntés ha a mostani barátodat dobod,és elmondod neki őszintén hogy nem érzel semmit iránta,,És ha a volt pasidnak nincs b.nője akkor próbáld felvenni a kapcsolatot vele,de csak mint barát,elsőnek,kezdjetek mindent előről.és gondolkozz el mi is a hiba.. ha megértő a volt pasid,akkor beszéljétek meg,hát ha ujra sikerül boldognak lennetek ;)
Ha viszont van b.nője akkor engedd hogy boldog legyen.te pedig mutasd meg neki mit veszített.Party ,haverok,legdögösebb rucik .;) (de egyet soha ne felejcs el,akár mennyi pasi ugrik az öledbe,ne hagyd magad;) egy nő minél keményebb annál komolyabb,értelmesebb pasit kap .
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!