Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítséget kérek! A parátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget kérek! A parátom féltékenysége miatt nem mehetek ela legjobb barátnőim születésnapjára. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet bonyolúltabb nálam..voltunk már együtt régebb, mikor úgymond fiatalabbak voltunk és most 2 hónapja újból együtt vagyunk. Annyira féltékeny, hogy a legjobb barátnőim születésnapjára sem mehetek el mert ő nem tud jönni. Most 12ikesek vagyunk mindketten . Megjegyzem azt is, hogy régebb bolondos partyarc voltam, de mióta vele vagyok 1 szer voltam bulizni (ő is ott volt) és nem is vágyok menni csak a legjobb barátnőim születésnapjára elmennék ! Azt mondtam neki amikor szóba jött, hogy megértem és nem megyek el ( azelőtt azért nem ment a kapcsolatunk mert zavarta a bulis én-em, de akkor sem csaltam volna meg!!!). Mit tegyek? EL AKAROK MENNI A SZÜLETÉSNAPOKRA. Hogyan értessem meg vele? Mert világosan elmondta, hogy ha elmegyek akkor vége..és tudom hogy komolyan mondta. A kapcsolaltunk tökéletes lenne, ha ez az oldala ne lenne..szeretem őt..hogyan oldjam meg ezt az egészet hogy elmehessek és vele is rendben legyek ?

2013. dec. 9. 00:02
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
A párom ezt nem fogja meglátni első sorban..második sorban soha nem tettem olyasmit, amiért engem avval a jelzővel jellemezzenek. Mindigis meg voltak a határaim, és volt már egy 2 és fél éves kapcsolatom, ahol soha nem léptem fére. Az a pasim is féltékeny volt, és egy kis időmbe került , amig észrevette hogy sose csalnám meg..emiatt remélem, hogy a jelenlegi is észrefogja venni.az a típusú személy vagyok , aki nem közeledik máshoz ha van valakije. A mostani pasim sokkal durvábban féltékeny..
2013. dec. 9. 00:56
 22/37 anonim ***** válasza:
Verés lesz a vége, mert szerinte megérdemelted... Előbb lépj le tőle és azonnal tiltsd mindenhonnan, a közeledből távolítsd el. Menekülni kell az ilyentől, a saját érdekedben.
2013. dec. 9. 01:03
 23/37 anonim ***** válasza:

Kérdező

Remélem az első pofontól észhez térsz, mert ránk nem hallgatsz...

2013. dec. 9. 01:05
 24/37 A kérdező kommentje:
De hisz nem az a típus.. amellett egy suliban vagyunk és nagyon gyengéd velem..nem hiszem, hogy testi sérüléseket okozna. Ismerem 5 éve, és nagyon lelkiismeretes..
2013. dec. 9. 01:06
 25/37 anonim ***** válasza:

Menj el a születésnapra, és megtudod...

Mi szóltunk.

2013. dec. 9. 01:07
 26/37 A kérdező kommentje:
Mindig, mikor megkérdem hogy miért féltékeny, azt a választ kapom, hogy azért mert szép vagyok és sok fiú akar engem..nem értem miért nem veszi észre hogy csak őt látom :(? Bár ha könnyelmű lennék..még megérteném... De ha bántalmazna testileg, gondolkodás nélkül kizárom mindenhonnan, főleg az életemből.
2013. dec. 9. 01:13
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
HAHA a kis ártatlan némber mindjárt megsajnálunk.
2013. dec. 9. 03:51
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem is tudom minek kell írjanak az olyanok mint te..nem gondolsz arra, hogy nincs szükség a hülyeségedre ilyenkor?
2013. dec. 9. 05:21
 29/37 anonim ***** válasza:

Állj ki magadért és menj csak el arra a születésnapra!

Ha ez neki ok a szakításra akkor örülj hogy megszabadulsz tőle. Ha most ezt csinálja mi lesz később? Ebbe belegondoltál már?

Ha mégis úgy döntesz hogy engedsz a primitív érzelmi zsarolásnak, akkor megérdemled a sorsodat. Nem kívánok rosszat, csak azt hogy lásd végre meg a különbséget az őszinte ragaszkodás és a beteges féltékenység közt.

2013. dec. 9. 07:10
 30/37 anonim ***** válasza:

Kérdező lesznek itt súlyosabb dolgok is, nem lesztek ti mindig osztálytársak. Jövőre elballagtok és te mész dolgozni/fősulira. Akkor a barátod mit fog csinálni? Bezár egy pincébe? Egyik helyen sem lesz ott, és mind a fősulin mind a melóhelyen férfiak fognak körülvenni.

Most szakíts anyukám, az első pofon előtt. Ez a srác nem normális.

2013. dec. 9. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!