Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek akkor, ha a párotok nem bírja elfelejteni az exét?
Itt a probléma ott kezdődött, hogy
"a párom leszögezte, hogy nekem minden kapcsolatom megkell szakítanom az exeimmel",
Te pedig ezt elfogadtad...
Szerintem ez nem erről szól. Lehet benne egyfajta sértettség a szakítás(ok) miatt, és kiváncsi rá, hogy megy a soruk. (gondolom titokban azt várja, hogy azóta mindenkinek rosszabbra fordult a sorsa, magyarán nem igazán jól helyezi el magát ezekben a dolgokban.)
Simán rossz szokás, egyfajta irigység.
Ha exeket néz és nem csak egy exet, akkor szerintem nincs miért aggódnod, legyél laza és ne rágd a fülét ezzel, de azt se hagyd, hogy te ne érdeklődhess normál emberi szinten valaki után a múltadból.
A tiltás is egy rossz szokás, felesleges féltékenység.
Én úgy gondolkodom, hogy kettőn áll a vásár, ha a másik mást akar, akkor te azt úgysem tudod megakadályozni.
Ezt megfordítva: mivel veled van, ezért szeret, ha meg megfelelsz neki, akkor szépen lassan elkopik az exek nézegetése...
(szerintem)
Megprobalnam vele megbeszelni ezt a dolgot... Es ha tovabbara is megy a dolog szunetet kernek tole..
De egyebkent azt h lehet megnezni hogy o kinek az adtlapjat nezegette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!