Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek akkor, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek akkor, ha a párotok nem bírja elfelejteni az exét?

Figyelt kérdés
Megismerkedésünknél a párom leszögezte, hogy nekem minden kapcsolatom megkell szakítanom az exeimmel,mert őt zavarná, ha beszélgetnék velük v bármilyen kapcsolatot ápolnánk. Én ebbe bele is egyeztem, úgysem kötődöm/tem az exeimhez. Ellenben pár hónapra rá, hogy összejöttünk csúnya v nem csúnya dolog, megnéztem az adatlapján kiket nézegetett, csak kíváncsiságból..és megláttam, hogy havonta többször is végignézegette az exeinek az adatlapját. Elég rosszul esett, s amikor számon kértem nem adott semmilyen választ. Eléggé gyötör ez a dolog, mert bánt, hogy még gondol rájuk, érdeklődik irántuk. Már másfél éve együtt vagyunk s én komolyan gondolom a kapcsolatot, és nem tudom miért a nagy érdeklődése az exek után, amikoris kijelentette,hogy nekem tilos bármilyen kapcsolatot fenntartani. Nekem gyanús, hogy nem akarja, hogy én talán azt érezzem amit ő? Mert tudja, hogy ő még nem zárta le a múltat.. Én nemtudok mire gondolni, nektek mi a véleményetek. Tudom gyerekes a másik után kutakodni...de sokat elmond valakiről, amit amúgy nem tudnál meg soha..

2014. máj. 5. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Én elhagynám. Ha másfél év után is nézegeti, hát nézegesse nyugodtan.
2014. máj. 5. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt a probléma ott kezdődött, hogy

"a párom leszögezte, hogy nekem minden kapcsolatom megkell szakítanom az exeimmel",

Te pedig ezt elfogadtad...

2014. máj. 5. 23:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki szerelmes mindent megtesz azért, hogy működjön a dolog.. :/ Amúhy 24/L vagyok az kimaradt!
2014. máj. 5. 23:31
 4/10 anonim válasza:
100%

Szerintem ez nem erről szól. Lehet benne egyfajta sértettség a szakítás(ok) miatt, és kiváncsi rá, hogy megy a soruk. (gondolom titokban azt várja, hogy azóta mindenkinek rosszabbra fordult a sorsa, magyarán nem igazán jól helyezi el magát ezekben a dolgokban.)

Simán rossz szokás, egyfajta irigység.

Ha exeket néz és nem csak egy exet, akkor szerintem nincs miért aggódnod, legyél laza és ne rágd a fülét ezzel, de azt se hagyd, hogy te ne érdeklődhess normál emberi szinten valaki után a múltadból.

A tiltás is egy rossz szokás, felesleges féltékenység.

Én úgy gondolkodom, hogy kettőn áll a vásár, ha a másik mást akar, akkor te azt úgysem tudod megakadályozni.

Ezt megfordítva: mivel veled van, ezért szeret, ha meg megfelelsz neki, akkor szépen lassan elkopik az exek nézegetése...

(szerintem)

2014. máj. 5. 23:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen legtöbbszőr mindent sorban végignézi,de van egy csaj akit többször nézeget másnál. Azt mondja sosem szerette pedig ez sztem baromság. Soha nem akar róluk beszélni, de annál többször baszogat engem az én exeimmel. Mert ugyebár úgy kezdődött, h már az elején mindenről kifaggatott, ő meg azóta sem mond semmit. Ez a titkolózása megőrjít.Mintha rejtegetne valamit, amit nem akar megosztani velem. S ez rossz nekem,s nem érti meg akárhányszor elismételem neki.
2014. máj. 5. 23:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Én sem kérek többet annál, mint amit ő elvár..
2014. máj. 5. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Megprobalnam vele megbeszelni ezt a dolgot... Es ha tovabbara is megy a dolog szunetet kernek tole..

De egyebkent azt h lehet megnezni hogy o kinek az adtlapjat nezegette?

2014. máj. 6. 00:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Tevékenységnapló, és fent bepipálod, hogy Jelenjenek meg a "Csak én" típusú tevékenységek is. Amúgy már próbáltam számtalanszor, csak ideges lesz tőle s nem mondd semmit, vagy csak kamuzik vmit. :/ Ezért kérdeztem a ti véleményetek erről, mert én már tanácstalan vagyok.
2014. máj. 6. 00:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Persze ha fel tudsz lépni az ő facebookjára.
2014. máj. 6. 00:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon szép őszinte kapcsolat (a részéről).... Vágd ki, hogy a két lába se érje a földet. Egy igazi érzelmi terrorista. Nem lesz ennek jó vége.
2014. máj. 6. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!