Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szerettek egy pasiban? Mit vártok el tőle?

Figyelt kérdés
Legyen veletek minél többet? Szánjon rátok minél több időt az idejéből? Legyen minél több pénze? Egyebek?

2014. máj. 9. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyen benne a hülyeségeimben. Az sem árt, ha jól áll rajta a női ruha :P
2014. máj. 9. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Legyen intelligens, céltudatos.

Nem kell szépfiú, de legyen ápolt, adjon magára, és fogjon meg benne valami.

Törődjön velem, szakítson rám időt, ne csak akkor ha neki jól esik, hanem ha én is épp igénylem.

Pénz nem érdekel, csak ne nekem kelljen eltartani

2014. máj. 9. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmit és mindent:)

Nem szeretem ha csüngnek rajtam. A halálom. Szeretem meghagyni azt hogy térben érezze magát a másik ember.Az annyit tesz, hogy attól, hogy szereti egymást két ember, még nem kell örökké egymáson csüngni, néha egy mozdulat, egy gesztus, egy érintés többet jelent, mint ha egész nap fogná a kezét a másik ember.. Mindenkinek szüksége van sokszor kicsit magába visszavonulni. Gépezni stb. Szerintem.

2014. máj. 9. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah, ennyit várok el semmi többet:) Jah, meg ne hazudjon.
2014. máj. 9. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem, ha gondoskodó, gyengéd, ugyanakkor erős, magabiztos, céltudatos, vicces, megértő. Ha minél többet együtt vagyunk, közös programokat csinálunk. A párommal akkor éreztük magunkat a legjobban, mikor már együtt éltünk és még egy helyen dolgoztunk.

Anyagiakban csak annyi számít, hogy ketten együtt el tudjuk magunkat tartani normális keretek között.

2014. máj. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!