Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki szerelmes belém, csak én nem tudom viszonozni az érzését?
Én egy ilyen kapcsolatba mentem bele. Azt hittem, h elég, ha ő szeret, és idővel majd megszeretem... most 8 év után válunk
Nem veszekszünk, csak részemről nem volt meg a szikra, és tényleg csak barát maradt....
Kérdező, te ne várj 8 évet.
Én pl úgy működök, hogy valakiről 10 perc beszélgetés után el tudom dönteni, hogy belé tudnék-e szeretni, vagy sem. Vannak férfi barátaim, akikkel baromi jól kijövünk, sok mindenben egy véleményen vagyunk, egyezik az ízlésünk, de közülük - egy kivételével - senkivel sem tudnám elképzelni.
Szóval létezik olyan, hogy valakit nagyon kedvelsz, ellenkező nemű, és mégsem vagy belé szerelmes. Teljesen normális dolog. Arról nem tehetsz, hogy nem azt érzed iránta, amit ő szeretne, hogy érezz. Inkább ne szenvedtesd se magadat, sem a lányt. Mondd el neki, hogy amit barátként szeretsz és tisztelsz benne, az egy kapcsolathoz neked nem elég alap, ne haragudjon.
Hosszú távon jobb lesz így mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!