Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker - nem rocker kapcsolat hosszútávon?
Mi a tapasztalatotok, működhet? A metál zene egy férfi dolog, még rock zenét csak-csak meghallgatnak a lányok, de a death-black-thrash metál, grindcore koncertek férfiakkal vannak tele. A metál az háború, a természet a férfiakat kódolta háborúra. Tehát aki egy csajt szeretne, annak bizonyos kompromisszumokba bele kell mennie.
Nem így a lányoknak. Azokra rögtön rászáll mindenki. Ezért gondolom azt, hogy lányoknál biztos nem működik a kapcsolat kívülállókkal, mert annyi rocker közül választhat bármelyik.
Fogadjam el, hogy egyedül maradok, vagy keressek más helyen? Nem tudom elképzelni magam hosszútávon egy olyannal, akit nem érdekel a metál zene.
Hogy lenne mar ferfi dolog?:)
Es nem lehet annyi rocker kozul valasztani.
legalabbis felem nem,vagy en nem mozgok jo korokbe.
"Hogy lehet férfi dolog?" Azt hiszem, leírtam a kérdésemben. Voltál Justin Bieber vagy One Direction koncerten? Nem hiszem, oda csak nők járnak. Az például női dolog. Ha van ilyen is, akkor kell lennie egy ellentétnek is, ez a hardcore metál és társai. Mint említettem a metál aggresszió, háború, gyorsaság, tesztoszteron - ezek férfi dolgok.
Na de elég a filozófiából. Rockerek mindenhol vannak, csak jó helyen kell mozogni. Ez ilyen kettős dolog - minden van közösségünk, csak kis számban.
Lányok inkább a goth/folk irányzatot kedvelik, ott kell keresgélni. Csak nehéz.
Hát én lány vagyok, és nem hallgatok hörgős atommetált, amikor a szöveget nem lehet érteni, de az, hogy a barátom szeresse a rock zenét, nálam elég fontos. Szerencsére a párom ilyen.
Egyszer jártam egy sráccal, aki MAGYAR rap-et hallgatott. Képzelheted. Fúj.
Másrészről viszont nem kell feltétlenül hatalmas metálrajongó melléd, ahhoz hogy jól érezd magad. Elég egy olyan lány, aki nem zárkózik el az ilyen zenétől, szívesen hallgatja veled, kísér el koncertre. Ez meg már azon múlik, hogy mennyire szeretitek egymást.
Persze a mainstream zenéket mindenki szereti nemtől függetlenül: Metallica, AC/DC, Guns 'n' Roses, Edda, Tankcsapda, Black Sabbath.
De én black metál rajongó vagyok: Gorgoroth, Dimmu Borgir, Nargaroth, Behemoth, Darkthrone, Christian Epidemic. És még kismillió zene!!!
Nálam is alap, hogy párom ebbe az irányba mozogjon. Mostani páromról elsőre nem lehetne megmondani, mert tipikus szőke, kékszemű szépfiúnak látszik, de közben basszusgitározik, koncertekre jár, mind zenészként, mind a közönség tagjaként.
A nagyon hörgős zenét én sem szeretem, de egyáltalán nem zavart, mikor ilyen párom volt. Mindig akadtak olyan bandák, akiket mindketten szerettünk, így volt kompromisszum. Koncertekre nem mentem velük, mert miért akaszkodjak rá? Menjen a haverjaival, tomboljon, érezze jól magát. Én meg megyek olyanokra, amiket én szeretek.
Ahhoz szerintem felesleges ragaszkodnod, hogy pontosan ugyanazokat a bandákat szeresse, mint te. De ha jársz koncertekre, meg bulikba, akkor ilyen is összejöhet, nem hiszem, hogy lehetetlen feladat lenne, vagy volna bármi, ami miatt el kéne keseredned. Csak ismerkedni kell, kezdeményezni, megtalálni a megfelelő közösséget.
Nem szenvedek csőlátásban, én minden jó csajt elfogadok :) Csak az a probléma, hogy hosszútávon előjönnének a különbségek. Ilyen helyekre járok nyáron, hogy: Rockmaraton, Rockpart, Novarock, Gothoom Open Air, Brutal Assault, esetleg VOLT.
Most attól, hogy még te belehallgattál, és nem utasítod el, azért a normális emberek sokkot kapnak, amikor meghallják a torzított vokált. Én is tizenévesen thrash metállal és hasonlókkal kezdtem, utána jöttek a keményebb műfajok.
Persze hallgatok más zenéket is, de azok még undergroundabbak. Pl. Wave Gothik Treffenre szívesen elmennék valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!