Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rocker - nem rocker kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker - nem rocker kapcsolat hosszútávon?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatotok, működhet? A metál zene egy férfi dolog, még rock zenét csak-csak meghallgatnak a lányok, de a death-black-thrash metál, grindcore koncertek férfiakkal vannak tele. A metál az háború, a természet a férfiakat kódolta háborúra. Tehát aki egy csajt szeretne, annak bizonyos kompromisszumokba bele kell mennie.

Nem így a lányoknak. Azokra rögtön rászáll mindenki. Ezért gondolom azt, hogy lányoknál biztos nem működik a kapcsolat kívülállókkal, mert annyi rocker közül választhat bármelyik.

Fogadjam el, hogy egyedül maradok, vagy keressek más helyen? Nem tudom elképzelni magam hosszútávon egy olyannal, akit nem érdekel a metál zene.

2016. jún. 19. 21:26
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
# 10 megjött egy észosztó, képzeled vannak emberek akiknek vannak hobbyjaik, és azoknak élnek, nemcsak a "másoknak név nélkül beszólok interneten, és akkor mekkora nagyarc leszek"-nek.
2016. jún. 19. 22:15
 12/52 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kategorizálj annyira. Társaságfüggő. Az én környezetem például olyan, hogy sokan vagyunk rockerek. Nyilván különbözően: van aki a durvább, van aki az enyhébb irányzatot kedveli.

Én őszintén szólva kb. mindent hallgatok, csak attól függ, hogy éppen mit, hogy milyen kedvem van.

Férfi dolog? Világ életemben csak és kizárólag rockot és metált hallgattam, soha az életben nem hallgatnék Justin Biebert vagy akármilyen hasonlót. Néha balck metált is, sőt, az utóbbi időben egyre többet. Szóval szerintem nem igaz, hogy ha lány vagy, akkor az kizárja, hogy ezt kedveld. (Nem szeretem a sztereotípiákat.)

19L

2016. jún. 19. 22:17
 13/52 anonim ***** válasza:
52%

Férfi vagyok és metalt hallgatok (főleg). Nem nehéz ilyen nőt találni.

A nemi sztereotípiákról meg le kellene akadnod :D

2016. jún. 19. 22:23
 14/52 A kérdező kommentje:

# 12 Nem említettem egy szóval sem, hogy egy lány sem szereti a black metált, ismerek többet is, meg pl. A Tymah meg Darkened Nocturn Slaughtercult zenekaroknak női énekese van.

De! Akármennyire nem tetszik bizonyos liberális jogvédő szervezeteknek (jaj, politika) sok dolgot be lehet sorolni férfi-női szerepkörökbe.

Futball - ezt férfiak játszák nagyobb számban, és a szurkolók is férfiak. Vagy a nők szedik szét a várost rangadó után? A sport egy férfi dolog, mert ezzel edzették magukat a háborúra.

Ruha vásárlás - na igen, amikor megy a leárazás, akkor a sok ribi összeveri egymást, én meg azt a ruhát veszem fel reggel, amit éppen találok.

Számítógépes játékok - ez is inkább férfi dolog, a gamer csajok nagyon kelendőek.

Cosplay - megint egy női dolog, a nők szeretnek öltözködni, de pl. nekem is bejön a szuperhősnek beöltözés.

Tehát akármennyire harcol a világ a sztereotípiák ellen, igenis léteznek! Eltérések meg mindig vannak, de a nagy számokban kijönnek a különbségek.

2016. jún. 19. 22:26
 15/52 anonim ***** válasza:
Mikor összeismerkedtem anno a barátommal (akivel már sajnos szétmentünk 2 év után) málha zsákkal járt, hosszú hajjal és fekete metálos pólókban, pulcsikban stb. Én úgy gondolom, hogy egy értelmes, kompromisszumkész lánnyal nem lehet nagy gond. Én is mindig meghallgatom a hörgős kecskeáldozós számomra borzalmas zenéit :D Igen,, amiket felsoroltál h nem hétköznapiak, legtöbbjét ismerem is, de ha én nem tudom eldönteni, melyik manikűrt csináljam meg magamnak, akkor válasszon. Hozzáteszem, hogy általában elegánsan öltözöm, letisztult, visszafogott ruhákat viselek. Én is felvettem neki egy tornacipőt, és ő is hordott sima galléros pólókat. Zenénél meg próbáltuk megtalálni az arany középutat, Metallica, Guns n roses stb, de volt, hogy felváltva tettünk be zenéket. Keep calm, ha valaki toleráns és kompromisszumkész, akadálya nem lehet egy szép kapcsolatnak a kialakítása. :)
2016. jún. 19. 22:27
 16/52 anonim ***** válasza:

Nem voltam Bieber es tarsain,illetve no vagyok.:D

en speciel szeretem a black/death oldalt is. De mostanaban viking/folk inkabb ami elonyben van.

a WGT-re evek ota szeretnek eljutni.

Nekem volt olyan az eletemben,aki rappet szerette,nem volt semmi gond.

a mostani parom viszont leigenytelenezi,es semmibe amiket szeretek.pedig nem kenyszeritem ,hogy hallgassa.:) na ez a rosszabb eset.

valahol megertem,hogy hasonloval szeretnel lenni.

2016. jún. 19. 22:28
 17/52 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy minden nő Bieber/One Direction koncertre jár, hanem azt, hogy mindenki aki Bieber koncertre jár, az nő! (vagy kísérő, vagy meleg... nem vagyok homofób, mielőtt ezt is félreérti valaki). Elég nagy különbség!

Aki meg nem hisz nekem guglizzon egy One Direction koncertet, meg egy 80-as évekbeli death metal koncertet. Ennyi.

Ahova járok rock szórakozóhely, ott mindig 30-ból 25 férfi. Én örülnék neki a legjobban, ha 15 férfi, 15 lány lenne, de sajnos nem így működnek a dolgok. Attól, hogy a mai világban mindenki egy gonosz náci aki sztereotípiákról beszél, attól ez még nem változtat a dolgon. Persze, ha majd Trump nyer, akkor kap mindenki egy nagy pofont, hogy "hogyan jutottunk el idáig?", de most nagyon eleveztem a dolgokról, hagyjuk ezt a szart.

Na mindegy, a puding próbája az evés, majd kiderül, hogy mi lesz velem.

2016. jún. 19. 22:37
 18/52 anonim ***** válasza:
53%
Nőj fel ember, a nevetséges gondolkodásmódodra irányult, jössz ezzel a nevetséges sztereotípiáiddal. Lányok nem játszanak videó játékokkal? cosplay, ruha vásárlááás?? mivan?:D:D de nagy troll vagy
2016. jún. 19. 22:39
 19/52 anonim ***** válasza:

Nem pont rocker, inkább gót, de működik, sőt, elkezdtem páromat is kicsit bevonni, egyre több a fekete pólója muhahahaha. Őt nem zavarja, sőt, neki így vagyok én, mint kiderült a metált meg szereti, szóval szinte ilyen rejtett rockerré fejlődött. Előző pasim mondjuk kicsit ilyen "divatköcsög" volt, mentségemre válljon mikor összejöttünk még nem, nála voltak ilyenek hogy jaaaaj vegyél már fel színeset (mostani barátom is próbálja elérni de nála kimerül hogy ma ne a tökfekete gút hanem a piros gót felsőt vegyem fel inkább :D ), minek hallgatsz ilyen izé zenét, meg a köldök piercing már túl sok (azóta fülek összeszúrva, orrba is van, tetkó is lett, látna most hehehe) szóval nem mindig működik, akkor szokott jól elsülni ha a "kívülálló" félt kicsit érdekelte a dolog csak nem mert belevágni.

19/L

2016. jún. 19. 22:44
 20/52 A kérdező kommentje:
# 18 szerintem meg te vagy a troll. Vagy az olvasási készséged súlyosan vissza van maradva az agyaddal együtt. Sehol nem írtam, hogy a lányok nem játszanak számítógépes játékokkal. Csak annyit, hogy a férfiak nagyobb számban játszanak. Tehát sztereotípiák igenis léteznek. De a kérdésem nem erről szólt.
2016. jún. 19. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!