Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Belemennétek a távkapcsolatba?
Van egy fiú,akivel kb fél éve ismerjük egymást. Először csak barátként tekintettem rá, mert a barátjával kavartam, aki csak szépen kihasznált.
Ezzel a fiúval ezekután egyre többet beszélgettünk, nemérdekelte,hogy a barátjával voltam, szépen lassan belémszeretett. Énis kezdem azt érezni, hogy kezdem megszeretni. Figyelmes,kedves, megérti a gondjaim-ami nálam nem egyszerű feladat... Csak a gond az, hogy kapott egy átmeneti külföldi állást. 2hónapig nemtudnánk találkozni. Amikor pedig hazajönne, tanulmányaim miatt elkell költöznöm 100km-re odébb. Mitévő legyek? Kezdjünk bele egy olyan kapcsolatba, amiről tudjuk, hogy 2hónapig max csak telefonom beszélhetünk,utána pedig max havonta 2x tudnánk találkozni? Vagy ez egy halálraitélt dolog?
Nektek mi a tapasztalatotok a távkapcsolatról? Működik?
19L, ő 21F
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!