Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig az kell aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az kell aki nem lehet a miénk?

Figyelt kérdés

Leírom a történetem .

A cég minden szerdán tart bowlingot , így aki a cégnek dolgozik és van kedve játszani / ismerkedni elmehet . Én is így tettem . Az nap nagyon jól éreztem magam , megismerkedtem egy munkatársammal , akivel egy csapatot alkottunk . Először nem néztem rá másképp , mint egy munkatárs , de miután rám írt és találkoztunk , 3 hét után szerelmes lettem . Nem akartam tőle semmit , nős férfi , 2 gyerek , nyitott házasság . Nem érdekelt a férfi , egyáltalán nem volt az esetem , de a belsőjével annyira megfogott , hogy nem tudok nem rá gondolni . Volt egy gyönyörű egy hónapunk , majdnem minden nap együtt voltunk . Én voltam a legszerencsésebb nő a világon , hogy mellettem érezhettem őt . Most pedig már 1,5 hónapja gondolkodási időt kér . Eddig beszéltünk , de most már lassan 2 hete nem is ír , lássa az üzeneteim , de semmit sem válaszol. Mikor kérdeztem , hogy mit akar , azt mondta , hogy azért kér gondolkodási időt , hogy úgy oldja meg a dolgokat , hogy senkit se bántson meg . Most viszont nem így viselkedik . Úgy érzem el akar lökni magátol , pedig ő is ugyanúgy szerelmes ahogy én . Látom ahogyan néz , ahogyan viselkedik . Nem merem ezt senkivel se megbeszélni , nem akarom őt hátba szúrni , főleg a gyerekek végett . Hogyan felejtsem el ? Más is volt már ilyen helyzetben ?

2016. jún. 26. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
velem volt
2016. jún. 26. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Fel kéne végre fogni, hogy az esetek nagyon nagy többségében egy nős férfi mondjon és ígérjen bármit is, soha nem fogja elhagyni a családját egy jött-ment nőcske miatt, aki volt annyira okos, hogy lealljon egy házas, gyerekes férfive!! Elszórakozgatott veled, jól jött neki egy kis változatosság, na de azért annyira nem, hogy komolyan össze is álljon veled és csak úgy eldobja a családját. Legközelebb legyen több eszed és ne kezdj ki házas emberrel!!
2016. jún. 26. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha a szórakozás alatt a sexet érted akkor az nem volt közöttünk , csak csók . Szóval nem használt ki .
2016. jún. 26. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
De nehéz ez...Gondolom annyira azért nem volt nyitott a házassága......
2016. jún. 26. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem volt olyan nyitott az a házasság, ahogy mondta, de az mindenképpen becsülendő, hogy legalább nem feküdtetek le egymással.

szerintem sajnos el kell felejtened, a családját fogja választani:-(

2016. jún. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!