Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit erezhetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit erezhetek?

Figyelt kérdés
Amikor egyutt vagyunk a baratnommel tok jol erezzuk magunkat viszont ha valami olyasmira kerul sor hogy elmegyunk enni valamit olyan erzesem tamad hogy nem szivesen veszem meg neki..legyszi ne oltsatok le, ertelmes tanacsokat kernek! 20 F

2016. júl. 1. 17:31
 1/6 A kérdező kommentje:
regebben ilyesmi nem jott elo bennem mindig szivesen vettem neki.
2016. júl. 1. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Fukar vagy. (Én is, nyugi. :) esetleg a kapcsolatot sem érzed olyan stabilnak, ezért kidobott pénznek tűnik.
2016. júl. 1. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán csillapodtak az érzelmeid, vagy pedig, úgy érzed, nem viszonozza.
2016. júl. 1. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:
hat szakitottunk fel evre mert nemtudtam h meg szeretem e vagy mar csak vonzodok szexualisan..most ujra egyutt vagyunk es meg mondig nemtudom eldobteni...mit tanacsoltok?
2016. júl. 1. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt a döntést meg kell emésztened. Az ilyet nem egy nap alatt dönti el az ember, hacsak nem épp rajtakapja megcsaláson. :P Hétig is nyugodtan érlelheted a döntést, hogy tisztán láss.
2016. júl. 1. 22:58
 6/6 A kérdező kommentje:
ezt most nem ertem bocsi..:/ mar feleve nem vagyok biztos magamban.
2016. júl. 2. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!