Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy az incelek megelégelve a többéves társadalmi kirekesztettséget összefognak és komoly kulturális forradalmak fognak kirobbanni világszerte?
A nők levegőnek se néznek egy incelt, megsértődnek, ha egyáltalán beszélgetést kezdeményeznek velük.
"A nők levegőnek se néznek egy incelt, megsértődnek, ha egyáltalán beszélgetést kezdeményeznek velük."
Egy incelről nem süt le, hogy incel. Nem írja a homlokukra.
Épp azért incel, mert ki van taszítva.
Egy kevésbé kulturált világban kővel hajigálnák az inceleket, meg a piac főterén kalodába lennének zárva, ahol rothadt zöldségeket és záptojást vágnának a fejükhöz.
Hogy lenne kitaszítva? Munkája, lakása, kocsija még lehet. Sőt, még a boltokban is kiszolgálják, tanulhatnak, kereshetnek pénzt stb.
Tudod, nem csak a nők körül forog a világ, az csak egy kis szelete.
Igen, dolgozhat, adózhat és robotolhat, de társat soha nem találhat.
Az alamizsnát elköltheti használati cikkekre.
"Sőt, még a boltokban is kiszolgálják"
Nekem volt olyan, hogy nem szolgaltak ki, nem is egyszer, legutobb tavaly decemberben. Mondjuk az azert volt, mert (nem penzes) kulfoldi vagyok. Volt olyan, hogy leraktak a vonatrol (ervenyes jeggyel), aztan gyalogolhattam haza. Ez meg Magyarorszagon tortent.
"Munkája, lakása, kocsija még lehet"
Max. kulimunkara vesznek fel minket. Az is jobb, mint a semmi, bar (az en esetemben) a fizikai teherbirasom kisse tragya sajnos, ami behatarol a kulimunka vilagaban.
37F incel
Nekem sincs sikerem a nőknél de azért mégsem raktak le a vonatról, egyetemre járok, és több nővel is elbeszélgetek bármilyen témában,és a boltban és mindig kiszolgálnak. Nem hiszem hogy lenne bármilyen Incel forradalom hiszen pl én szégyellem hogy valamilyen szinten annak számítok a fogalom szerint persze nem vagyok nő gyűlölő egyszerűen csak ronda nem várhatóm el hogy bármelyik nő engem válaszon.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!