Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 fölötti keveset kereső személyi edzőnek mi lenne a jobb megoldás hogy menjen a társkeresés?
Jelenleg a szüleivel él egy házban, de a házon belül van saját része konyhával, hálószobával, fürdőszobával és ide belülről nem lehet átjönni viszont a kert közös onnan át lehet menni.
így hiába keres keveset így is sokat tud spórolni mert lakhatásra nem megy el semmi.
Ha kivenne egy albérletet kb semmi nem maradna a fizetéséből. Esetleg úgy lehet megoldás hogy a szülők beszálnak az albi fizetésébe.
Úgy látszik te se szabadulsz innen. 50x tetted fel ezt a kérdést.
Milyen választ vársz még? Nem kaptál eleget a többi kérdés alatt? Keress több pénzt és vegyél lakást a szüleid segítsége nélkül. De ha nem megy akkor még egy albérlet is jobb mint hogy a mama mossa a szaros gatyádat meg főzzön rád mint egy 12 éves gyerekre!
30 évesen mit érdekel téged mit gondolnak a tinédzserek meg a 23 éves fiatal nő? Pedofil vagy edzőke?
Amúgy igen önálló élet nélkül szánalmas egy 25 feletti férfi. Költözz el az anyuka szoknyája mögül.
7. Miről beszélsz? Én 29 éves vagyok és 20-25 éves nőkkel ismerkedem én is. A barátnőm is 21 éves. A velem egykorú nőkre a 35-40 éves férfiak hajtanak.
Papám is jó nagy pedofil volt, amikor 30 évesen megismerte a 20 éves mamámat, aztán később volt egy 46 évig tartó házasságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!