Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öregecskedő feleségeiket fiatalabbra cserélő alfák miatt nem jut az inceleknek nő?
Tehetősebb férfiak körében teljesen megszokott jelenség. Varga Judit férje, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Soros György. Mi a közös bennük? Lecserélték öregcskedő feleségeiket fiatalabbra.
30
Jujj de beszóltál, rendesen felbosszantott a megjegyzésed. Most megyek és összetörök valamit…
32
Renden. Köszi, hogy leírtad a nyilvánvalót. Gondolom a doktoridat is ilyen megjegyzésekkel szerezted.
33-as, nem vagyok doktor, gyenge visszaszólás volt, de ez a "flheghmacicah" stílus, ahogy válaszolgatsz egyre nevetségesebbé tesz téged.🤣
34-es, nincs itt cicaharc, csak táncoltatom az incel trollt.😆
35
Hát pedig szerintem te szopsz rendesen csak nem tűnik fel :)
36-os, semmi baj, engem nem vetnek meg a nők.😉 És nem csak a két kezem az, ami kitölti az életemben az erotikát.
A végeredmény változatlan: az incelek nem érdemelnek párkapcsolatot, mert gusztustalan gondolkodásuk és eltorzult elveik miatt mindent és mindenkit hibáztatnak azért, amiért egyedül ők a felelősek és semmit sem hajlandók tenni magukért, hogy jobb emberek legyenek. Mint például a fél pipás incel.🫠
Hm
Végülis a jó vita ismérve, hogy a vitázó felek végül elégedetten állnak fel az asztaltól.
És ha azt nézzük, itt is ez történik, mindkét fél meg van győződve róla, hogy ő nyert, a másikat a földbe döngölte:D
Kb mint anno a migrácsos népszavazás. A kormány elégedett volt, mert a szavazatok nagy százaléka az lett, amit ő akart, az ellenzék elégedett volt, mert a részvétel alapján érvénytelen lett a szavazás, a Kutyapár tmeg elégedett volt, mert mérhetően nagy százalék hallgatott rájuk a kitöltést illetően:D Win-Win. Egyedül a nép szopott vele, de az ugye senkit sem érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!