A nők miért hazudnak az internetes társkeresési tapasztalataikról?
Pedig soha a történelemben nem volt olyan könnyű nőként, mint ma. Ha ma felmegy egy nő, rögtön az első 10 percben lesz 300+ like -ja, akik matchelés után azonnal rájuk is írnak.
Nőként csak elég jobbra húzni egy szintemnek megfelelő férfit és azonnal matchel + jön a hosszú távú kapcsolat. Ha rosszul lövöm be a szintem, akkor is lehet egy jó szexkapcsolatom.

válasza:"Nőként csak elég jobbra húzni egy szintemnek megfelelő férfit és azonnal matchel + jön a hosszú távú kapcsolat."
Csak egy gond van: nem elég nekik a saját szintjük, álompasit akarnak egy életre magukhoz láncolni, még a full átlag nők is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Online társkeresőn csak az alja hulladék pasik vannak fent. Nem véletlenül nincs egy nyamvadt matchük se éveken keresztül."
Te mitől nem vagy hulladék?
Sorolj fel 5 indokot!

válasza:"Mert nagyon sok a hulladék pasi. Ha pörköltet szeretnél enni, hiába tesznek eléd mindendéle darab szart, akár 500 félét is. Akkor se eszed meg. Neeem?"
Te is annyira kellenél másoknak mint azok a pasik akiket hulladékozol ha nem nő lennél. Csak te lány vagy így kanos férjednek kellesz.

válasza:#5
1. Nem szorulok társkeresőre, tudok élőben ismerkedni.
2. Van párkapcsolatom.
3. Olyan férfival van párkapcsolatom, akivel kölcsönös a vonzalom és az érzelmek.
4. Nem veszem magamra, ha valaki hulladéknak nevez bármilyen csoportot, ugyanis tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok az.
5. Több évtizedes barátságokat ápolok remek, sőt kiváló emberekkel.

válasza:

válasza:#8
Azt le tudod írni válaszba, és ki tudod fejteni bővebben. 😜

válasza:Kérdező: látszik, hogy neked halvány fogalmad sincs, hogy mi a párkapcsolat vagy mi a jó szex. Vagy a szex. Jobb is, ha maradsz egyedül.
Amúgy ha ennyire nem megy az online ismerekedés, mi a picháért nem törlöd magad ezekről?? Ja, várj, tudom már. Mert teljesen hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
A történet a következő: Egy arab országban, Egyiptomban, sivatagi túrán vettünk részt a párommal, és már akkor is nagyon megfogott az idegenvezető arab pasi, nehéz megmagyarázni miért. Plusz info: a párommal szakítottunk azóta. A pasival a hazatérés után nagyon ritkán...
Mondjuk akik 40-50 évesen kezdenek újra ismerkedésbe.
Ennyire sok itt az önző, megkeseredett és zavarodott feminista, aki nem tudja az agyával felmérni azt hogy a férfiaknak is ugyanúgy megvannak a problémáik nehézségeik mint a nőknek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!