Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tettem fel kérdést arról hogy...

Tettem fel kérdést arról hogy csúnya àtlag alatti nőnek fizettem volna randikért és ami utánna van és egyetlen választ sem kaptam, azért mert félnek nehogy bele fussanak valami őrültbe?

Figyelt kérdés

Vagy mert én is erősen átlag alatti vagyok?

Màr letettem róla elfogadom hogy "civil" nők nem reagálnak ilyenre ami logikus is màr megoldottam hivatalos úton de érdekel hogy ki mit gondol.

máj. 10. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ugyanis nekem sem reagálnak ilyen ajánlatokra....

Inkább egy drogis, munkakerülővel csináltatják fel mahukat, teljesen ingyen, minthogy egy normálissal csináljabak bármit, pénzért cserében....

máj. 28. 21:57
 12/12 A kérdező kommentje:
11 hát igen sajna ez van de legalább ott vannak a "rosszlànyok"
máj. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a biológiai háttere annak, hogy a csúnya nők és férfiak nem vonzódnak egymáshoz?

Pedig az lenne a logikus, ha mindenki a hasonlóhoz vonzódna, de miért alakult ez így ki, hogy nem a magához hasonlóhoz tud valaki vonzódni?

Pszichológus tud segíteni feldolgozni azt a traumát higy csak csúnya öreg nőknek tetszem?

Csúnya öreg férfi vagyok. Fiatalon is ugyanez volt. Hogy lehet ép ésszel leélni úgy az életet hogy soha semmilyen korban egyetlen olyan nőnek se tetszettem aki egy kicsit is tetszett volna?

Miért van az, hogy az ilyen társkeresőkön 90%-ban dagadt és csúnya emberek vannak fent?

Nem akarok általánosítani, bevallom nem sok ilyen oldalt látogatok. Lehet hogy csak egyedi eset... A Facebook dobja fel néha a társkereső felületét. Néha belenézek. Akiket ajánl szinte mind dagi meg nem kifejezetten esztétikus emberek, nagyon kevés kivétel akad. Ez...

Az eléggé csúnya előnytelen külsejű férfiak hol ismerkedjenek?

Nyilván kell a külső vonzalom sajnos eléggé előnytelen külseljűnek mondanak kicsit Jáksóhoz hasonlítok de mondták már hogy olyan vagyok mint Beny Hil, szóval nem vagyok az a tipikus borostás férfias magas vonzó tipikus férfi, nyilván én is szeretnék párt mert 10 éve...

Szerintetek egy ronda férfinak nehezebb a társkeresés vagy egy ronda nőnek?

Szerintem egy ronda nőnek nehezebb, de lássuk a szavazás eredménye mit hoz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!