Sokkolna titeket, ha az aki majdnem 3 év után is szerelmet vált ki belőletek biztosan el fog tűnni még a közösségi médiából is és így kb. soha nem is látnátok már többet hamarosan? Mit kezdjek ilyen szintű öngyilkossági gondolatokat keltő bánattal?
Mit lehet kezdnei azzal, ha csak akkor tudsz együtt lenni valakivel, ha ennyire szerelmes vagy?
Tudom hogy nagyon rossz a karmám, főleg a szerelmi karmám, de ez ami most történeik már sok a gyenge idegrendszeremnek....
Hiába tudom hogy semmi esélyem normális kapcsolatra, sajnos továbbra is vágyom rá.
Az apám is ilyen szerencsétlen nyomorék állat például, több mint 20 éve váltak el az anyámmal, akivel amúgy egész életében ordított, de még pár éve is olyan üzenetet küldött neki mintha egy szellemi fogyatékos 14 éves kisgyerek lenne.
Azóta tudom hogy én sem lehetek normális.
Extrém ritkán tetszik meg valaki, őt is idealizálnom kell, de általában el is múlik a hatalmas rózsaszín köd idővel
Amikor ez elkezdődött, fogalmam sem volt hogy meddig fog tartani.
A gond az hogy már majdnem 3 éve nem múlik a köd.
Viszont kezd nagyon súlyos lenni a dolog, eleve instabil vagyok az életem miatt, de emiatt külön öngyilkos gondoltaim vannak.
Az elmúlt 3 évben nem volt nap hogy ne néztem volna rá, viszont mivel nincs közösségi médiája, így amikor a munkája miatt már nem adnak róla hírt mások, örökre el fog tűnni a szemem elől...
vagy lehet felbukkan róla egy hír hogy terhes a felesége, jött az első gyerek stb....
jelenleg úgy érzem hogy pszichózisom van már most is ha erre gondolok....
Fricska hogy csak olyanok próbálkoznak nálam akikre rá sem akarok nézni.
De azoknak legalább ott volt a lehetőség hogy zaklassanak és hozzam érhessenek.
Én őt soha nem is fogom látni.
Pszichológus tud ezen segíteni?

válasza:

válasza:Az a helyzet,hogy minél több új impulzussal,komfortzónádon kívüli élménnyel veszed körbe magad,annál könyebb kitörnöd ebből az örvényből,amit önmagadnak generálsz.
Nem feltétlenül kapálgatni kell,mint a saját öreganyád,el lehet kezdeni önismereti könyvekkel foglalkozni,edzeni,utazni,építeni magad,hogy ne apád sorsát írd újra.
Ebben a folyamatban egy segìtő szakember gyökeres változásokat tudna elérni,ha szándékodban állna kitörni a transzgenerációs átokból,és nem csak sírnál...Most neked ez a minta,de újra lehetne ìrni igazából,akarat kérdése.

válasza:Ha teljesen eltűnne, határozottan...
Ezek a kösd le magad meg tereld el a figyelmed, vágj bele új dolgokba tanácsok nagyon jók, de csak tüneti kezelések. Ahogy olyan helyen jár az ember ahol láthatja, találkozhat az illetővel, máris feltör minden mintha egy percre sem csillapodott volna.

válasza:2
Az apám legalább EGYÜTT VOLT azzal akinek meg 20 évvel a válás után is írogat
Nekem semmi nem jutott belőle csak az hogy álmodom vele már 3 éve és nem csillapodik ez az egész
Már inkább azzal is kibékülnék ha folyton töltene fel magáról bármit, akár a gyerekét is csak lássam
De kb 2 év múlva el fog tűnni
Nekem csak mikro fellángolásaim vannak, ő meg nem megy el már 3 éve
Ezt nem lehet irányítani
4
De én képtelen leszek egy lagymatag kapcsolatra
Akik ezt nem érzik úgysem érthetik
Ha átlag alatti nő lennék akire még nem nézett férfi, akkor nem is gondolnék rá
De zaklatásig nyomulnak azok akiktől rosszul vagyok
Akiért meg 3 éve odavagyok azzal meg rittig nem lehetek együtt soha
Bele sem merek gondolni mi lesz velem ha lesz egy nő az életében
Végem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Elvesztettem egy hosszú kapcsolatot, munkát, pár napon belül a lakhatásomat is. Minden lehetséges szervezetet felkerestem, de hónapok a várólista. Családom sose volt, egy barátomtól kértem segítséget, de rossz helyzetben van ö is. Nem akarok az utcára kerülni, akkor...
A kapcsolatunkban a részemről való bizonytalanság váltotta ki a problémákat. Pánikolt, egyre közelebb jött, majd megfojtott a szeretetével. Olyan személyes határokat lépett át, amelyekkel még magam sem tudtam hogy rendelkezem. Rengetegszer elhangzott az...
Nem néznétek le ezért? Pár éve együtt vagyunk,de én úgy érzem kisiklott az életem. A barátnőm szeret,de fiatalabb nálam 11 évvel. Nem tartom éretlennek,de mégis én vagyok a férfi és nekem kellene erősnek lennem. Úgy néz ki elvesztem a munkámat. Lakást bérlek,így azt...
Gondolok itt régebbi, akár próbálkozásig is, vagy jelenlegi letörtségből fakadó dologra. Van egyáltalán olyan lány aki képes ezt elfogadni? --------------------------------- Annyit még, hogy soha nem történne meg az, hogy öngyilkossággal való zsarolás, soha...
Igyekszem napi szinten foglalkozni vele, meghallgatni. Sajnos az egész életét a férjére építette fel, így most magasról esett. De a rossz döntéseit nem most akarom az orra alá dörgölni, hiszen beszűkült tudatállapotban van, nagyon szenved. A helyzet már menthetetlen,...
esetleg kisérelte is meg valaki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!