Szerintetek ciki? Még soha nem volt barátom, még soha senki nem nyomult rám, még kb semmi kapcsolatom nem volt fiukkal max ez a baráti arcpuszi köszönésnek. Attól félek hogy elkezdenek piszkálni miatta. Mit kéne tennem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Na jó azt hiszem én most elásom magam...
Komolyan ez a legnagyobb problémád hogy "elkezdenek piszkálni"???!! Tök mindegy hogy hány évesem van barátod! És igen nekem úgy hozta az élet hogy 13 évesen volt először. És akkor meg mi van??! Nekem is sokkal több fiú barátom van mint lány. De így is látják bennem A lányt. Persze ez mindenkinél más...
Lehet, hogy pont a társaságon belül jössz össze valakivel (ugy ahogy én) vagy nem. Ki tudja?? Na de majd 20 évesen ha azt mondod nem volt még barátod, nos igen az már gáz.
De ez még nagyon nem:)!
Kapcsolódó kérdések:
Nem fogok úgy beszélni,de eddig mindig ez volt a gond.Mert hogy az vicces meg mittudomén
Nem hiszem el hogy nem lehet tökéletes fényképeket készíteni.....VAGY...átvernek minket!Amit még nem értek,miért nincs olyan ufó-videó,fénykép,amin tényleg látszik hogy az egy ufó(hogy ilyen jármű nincs a földön).Elemezgetnek remegő felvételeket,esti fényeket,homályos...
Szeretek másokat meztelen látni és azt is ha engem meglátnak! Senki előtt nem vagyok szégyenlős! Érdekelne más hogy van ezzel!
Bár 18évesek vagyunk de csak 1 hete járunk.Nekem még korai lenne ez is és más is természetesen. Ti mit gondoltok erről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!