Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csípitek az ilyen nőket, akiknek konkrét elvárása van a férfi felé a társkeresőkön?
,,Keresem, várom a párom, talán épp Te leszel az? :)
"Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk."
Humort kedvelő, nyitott, barátságos 43 éves nő vagyok, két kisebb gyermek ( hat és nyolc éves ) édesanyja. Szexualitást, érzékiséget igénylő, kíváncsi, érdeklődő, házias vagyok, de nem otthonülő kizárólag is egyben, szeretek mindenféle programokat kitalálni és részt venni bennük, leginkább rock zenét vagy igényesebb pop zenét hallgatok és filmekben a krimiket, történelmi filmeket és zenés filmeket nézem. Maximálisan nyitott, barátságos, humoros (bőbeszédű), őszinte és normális, komolyabb gondolkodású, jómódú, szexet kedvelő koromhoz illő 30-as férfit, azaz téged kereslek, ha magadra ismersz és szimpatikusnak találsz ennyiből is. Keresem, várom a párom, és bízom, hogy megtalálom Benned. :)
"jómódú, szexet kedvelő" :)
no comment
Én itt egy konkrét elvárást sem találok. De saját magáról sem ír semmi extrát, ez egy sablonszöveg.
A valódi elvárások nem itt kezdődnek.
Egyébként én amíg társkeresőztem, tényleg nagyon konkrét elvárásokat fogalmaztam meg. Ennek az lett a következménye, hogy kevesen feleltek meg nekik, viszont aki igen, azzal minimum jól elbeszélgettünk, sőt általában tovább is jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!