Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok már magamnak egy normális srácot? Mi a baj velem?
Mostanában csak a kihasználással találkoztam. Egyik srác 4 hónap után szó nélkül lelépett, és volt egy másik, az meg 1 hónap után bökte ki, hogy ő még nem akar komoly kapcsolatot, mert nem tette túl magát az exén. A 4 hónapos után nagyon megtörtem kb. 3 hónapig csak depresszióztam, meg sirtam stb...aztán megismerkedtem ezzel a másik sráccal, de ő is csak kihasznált. Barátnőm szerint, ez azért van mert túl korán "megadom" nekik amit akarnak. Már nagyon rosszul vagyok ezektől, úgy érzem soha senki nem fog igazából szeretni. Pár napja felkeresett egy srác az edzőteremből, hogy ő nem akar komoly kapcsolatot, de szívesen összejárna velem szexelni. Na ettől még rosszabbul érzem magam, hogy mindenkinek csak arra kellek. Min kéne változtatni, hogy komolyan vegyenek végre ?
20-L
Hallgatnod kéne a barátnődre...
Jó eséllyel már "híred" van.
Szerintem tedd fel magadnak is a kérdést, hogy kit is keresel. A másik dolog pedig, hogy várj kicsit, amíg te sem érzed úgy, hogy túl vagy az előző párodon, addig ne is nagyon menj bele újjabb kapcsolatokba/kalandokba, mert meglátszik rajtad hogy ki vagy borulva, és így könnyen kihasználhatóvá válsz, könnyen eltudják csavarni a fejed úgy hogy állítják ezt meg azt.
Beszélgess emberekkel, akár csak chaten, vagy személyesen. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!