Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a hisztis nőknek áll a világ?
A párom exe tökéletes példa erre. A párom mesélte, a csaj elvárta, hogy minden nap kapjon ajándékot, virágcsokrot csináltatott neki 30 ezerért csakúgy, Iphone 5-öt vett neki, eltartotta, kölcsönadott neki 1 milliót, amit aztán nem kellett visszaadni...
A lányt most már más tartja el, és hoz neki rendszeresen drága ajándékot külföldről, vesz neki Mac cuccokat, meg már a sokadik telefont...
Nekem a párom 2,5 év alatt kétszer vett virágot, és sose kapok ajándékot. Mindössze azért, mert én nyugodt természetű vagyok, és nem hisztizem ki.
De miért a hisztis nőké a világ?
Szerintem a "kihiztizett" ajándék, virág, nem olyan, mint amit a párod magától visz neked.
Az elöbbit, kényszer hatására veszi-viszi, az utóbbit meg azért, mert szeret, mert gondol rád, és azt szeretné, hogy boldog légy.
A kihiztizett dolgok értéktelenek. Nem szívből, szeretettből kapott ajándék.
És nem hiába, "az exe".
Az ilyen hisztis nőket nem sokáig tartják, mert ha lankad a testi vonzalom, a szerelem, nem lessz meg a szeretet. Csak a hiszti, azt meg ki szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!