Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kor felett baj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kor felett baj ha egy férfinek nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Mikortól beszélhetünk arról,hogy komoly lemaradásban van?

Ahonnan már nehéz megtanulni amit elmulasztott.

Hány évek kortól hátrány ez a nők szemében?

30? 25?

Ha belefutsz egy ilyen esetbe,hogy kezeled? Amikor a férfiről akivel találkozgatsz kiderül,hogy sose volt barátnője még. És ugye akkor másban sem biztos,hogy elég tapasztalata van.

Te hány éves vagy?

2016. febr. 24. 17:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
háát, nem fogok hazudni, szerintem 30 felett már hátrány. akkor már a legtöbb nő nem akar arra várni, hogy a férfi beletanuljon a párkapcsolatok dinamikájába, vagy neadjisten rájöjjön, hogy te jó isten miből maradt ki fiatal korában, és ki akarja élni magát..
2016. febr. 24. 17:14
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem szellemileg mindenki magához képest kell eljusson oda, hogy alkalmas legyen egy kapcsolatra. Ennek függvénye az is, hogy mennyire van lemaradva, első sorban magához képest. Tanulni sosem késő szerintem.

A nők szemében nem tudom, de ez nem is érdekel. Ha belegondolsz ezen a téren is irreálisak az elvárásaik elvégre sok nő nálánál jóval idősebb és tapasztaltabb férfire vágyik.

Nekem nem volt még kapcsolatom mert alacsony és ronda vagyok, a többi részéről nem tudok nyilatkozni.

34 vagyok, szűz és reménytelenül ronda.

2016. febr. 24. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hú. hát ez elég fura kérdés.

Szerintem ez attól függ, hogy miért nem volt még ennek a férfinak kapcsolata soha. Vallás? Vagy esetleg félénkebb az átlagnál?

Nem tudom, szerintem nem mindenkinél hátrány. Most ha komolyan megtetszik valakinek ez a férfi, akkor nem hiszem, hogy ez hátrány lenne, lehet valakinek pont ez jön be.

Nekem fura lenne ha 40 évesen sem lenne senkije.

Úgy értem már 30 után kéne valaki aki mellette van, és lassan gyereket vállalhat azzal a nővel, ami előtt ugye megkellene ismerni a másikat. stb.

Ha belefutnék egy ilyen esetbe, szerintem nem hinném el, vagy kicsit meglepődnék, de nem vagyok előítéletes, szóval nem itélném el.

Ha meg konkrétan az én pasimról derülne ki, akkor ha szeretném biztos nem érdekelne. Kicsit zavarna, hogy én lennék neki az első, de csak azért, mert kicsit tartanék attól, hogy mással is szeretne kísérletezni, de ha 30 éves kora előtt nem tette, lehet hogy nem olyan kíváncsi. Biztos még nem lenne olyan nagyon tapasztalt, de nem nevetném ki, úgy tanítanám, hogy mindkettőnknek jó legyen, és ennyi.

28 vagyok

2016. febr. 24. 17:20
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nincs olyan kor, amikor baj lenne az, hogy valakinek nem volt még kapcsolata. Egy kapcsolat kialakulása mindig 2 emberen múlik, szóval mit tegyen egy férfi, aki egy nőnek sem jön be?

Lemaradásról nem igazán beszélhetünk, mert nincs értelme. Főleg, ha a párkapcsolat hiánya miatt felszabaduló időt értelmesen tölti el.

29 vagyok, és még sosem volt párom.

2016. febr. 24. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem 23-24 év felett már mindenképp hátrány, ha nem volt még komoly kapcsolata.

De nyugi, van ennél rosszabb is, pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Ha választani kell, akkor inkább legyen egy teljesen tapasztalatlan, mint egy qrvázós.

2016. febr. 24. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

Miért is kell nekem magyarázkodnom, mert nem volt senkim 26-27 évesen?

Azért mert a nőnek ez nem tetszik. Nos, ha ez neki akkora probléma, akkor nem muszáj velem együtt lenni. Biztos talál olyat a világon, aki több számot tud felmutatni.

Amúgy meg szimplán nem akarok kapcsolatot, mert szerintem az élet egyedül sokkal egyszerűbb. Család, meg gyerek alapból kizárva részemről! Erre a világra nem vagyok hajlandó gyereket vállalni senkivel!!

De mivel nem érdekel a kapcsolat, így a női elvárásokra is magasról teszek.

2016. febr. 24. 17:56
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
Igazából tetszik nem tetszik, de akinek 18 éves koráig semmi féle hasonló jellegű kapcsolata nem volt a másik nemmel annak utána nagyon nehéz lesz. Azokban az években kell elkezdeni, megtanulni az egész párkapcsolati dolgokat, amikor még az ember ráér, van ideje és energiája hogy mindezt megtanulja. Később munka mellett eléggé problémássá válhat ez a dolog. És ahogy én tapasztaltam, ha valakiről kiderül hogy 18 éves kora után még abszolút tapasztalatlan e téren, elég furcsán néznek rá az emberek. Szóval max. 20 éves korig még elmegy, de után már csak teher és gond.
2016. febr. 24. 18:09
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

6-os. Ha neked jó egyedül, az a te bajod.

ha szeretsz antiszociálisan viselkedni, az is a te döntésed.

Nem akarlak bántani, csak nem értelek?

Miért jó egyedül? Az ember társaslény, szerintem egyedül mindenkinek rossz, aki azt mondja nem, az még vagy szerelmes nem volt, vagy hazudik.

Miért akarná bárki is 100 év magányra ítélni sajátmagát, nem hagyni semmit sem örökül a világra??

2016. febr. 24. 18:12
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
30 fölött már tutira hátrány - sajnos elértem ezt a számot. az a vicc, hogy ha felmerül a téma és elmondom, hogy nincs barátnőm, csodálkoznak, hogy miért nincs. Én meg nem tudok mást válaszolni, minthogy fogalmam sincs. Vannak, akiknek nem jön össze, mert nem tetszenek a nőknek, pedig nem rondák vagy ilyesmi max alacsonyak, mint én, de akárhogy is, mindenképpen hátrány, de ha még ennek tudata nélkül sem érdeklődnek az ember után, akkor olyan mindegy már.
2016. febr. 24. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Számomra abszolút nem lenne hátrány. Nem ítélkeznék, csak csodálkoznék, ha mondjuk ez lenne a helyzete egy 30 feletti/körüli férfinek. De ettől függetlenül, ha amúgy szimpatikus, érzek iránta vonzalmat, egy hullámhosszon vagyunk, akkor tuti nem utasítanám el emiatt. Na meg persze mindenképp érdeklődnék, hogy pontosan miért alakult így, megbeszélném vele szívesen, főleg ha ő ezt hátrányosnak fogná fel.
2016. febr. 24. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!