Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kor felett baj ha egy férfinek nem volt kapcsolata?
Mikortól beszélhetünk arról,hogy komoly lemaradásban van?
Ahonnan már nehéz megtanulni amit elmulasztott.
Hány évek kortól hátrány ez a nők szemében?
30? 25?
Ha belefutsz egy ilyen esetbe,hogy kezeled? Amikor a férfiről akivel találkozgatsz kiderül,hogy sose volt barátnője még. És ugye akkor másban sem biztos,hogy elég tapasztalata van.
Te hány éves vagy?
Szerintem szellemileg mindenki magához képest kell eljusson oda, hogy alkalmas legyen egy kapcsolatra. Ennek függvénye az is, hogy mennyire van lemaradva, első sorban magához képest. Tanulni sosem késő szerintem.
A nők szemében nem tudom, de ez nem is érdekel. Ha belegondolsz ezen a téren is irreálisak az elvárásaik elvégre sok nő nálánál jóval idősebb és tapasztaltabb férfire vágyik.
Nekem nem volt még kapcsolatom mert alacsony és ronda vagyok, a többi részéről nem tudok nyilatkozni.
34 vagyok, szűz és reménytelenül ronda.
Hú. hát ez elég fura kérdés.
Szerintem ez attól függ, hogy miért nem volt még ennek a férfinak kapcsolata soha. Vallás? Vagy esetleg félénkebb az átlagnál?
Nem tudom, szerintem nem mindenkinél hátrány. Most ha komolyan megtetszik valakinek ez a férfi, akkor nem hiszem, hogy ez hátrány lenne, lehet valakinek pont ez jön be.
Nekem fura lenne ha 40 évesen sem lenne senkije.
Úgy értem már 30 után kéne valaki aki mellette van, és lassan gyereket vállalhat azzal a nővel, ami előtt ugye megkellene ismerni a másikat. stb.
Ha belefutnék egy ilyen esetbe, szerintem nem hinném el, vagy kicsit meglepődnék, de nem vagyok előítéletes, szóval nem itélném el.
Ha meg konkrétan az én pasimról derülne ki, akkor ha szeretném biztos nem érdekelne. Kicsit zavarna, hogy én lennék neki az első, de csak azért, mert kicsit tartanék attól, hogy mással is szeretne kísérletezni, de ha 30 éves kora előtt nem tette, lehet hogy nem olyan kíváncsi. Biztos még nem lenne olyan nagyon tapasztalt, de nem nevetném ki, úgy tanítanám, hogy mindkettőnknek jó legyen, és ennyi.
28 vagyok
Szerintem nincs olyan kor, amikor baj lenne az, hogy valakinek nem volt még kapcsolata. Egy kapcsolat kialakulása mindig 2 emberen múlik, szóval mit tegyen egy férfi, aki egy nőnek sem jön be?
Lemaradásról nem igazán beszélhetünk, mert nincs értelme. Főleg, ha a párkapcsolat hiánya miatt felszabaduló időt értelmesen tölti el.
29 vagyok, és még sosem volt párom.
Szerintem 23-24 év felett már mindenképp hátrány, ha nem volt még komoly kapcsolata.
De nyugi, van ennél rosszabb is, pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Ha választani kell, akkor inkább legyen egy teljesen tapasztalatlan, mint egy qrvázós.
Miért is kell nekem magyarázkodnom, mert nem volt senkim 26-27 évesen?
Azért mert a nőnek ez nem tetszik. Nos, ha ez neki akkora probléma, akkor nem muszáj velem együtt lenni. Biztos talál olyat a világon, aki több számot tud felmutatni.
Amúgy meg szimplán nem akarok kapcsolatot, mert szerintem az élet egyedül sokkal egyszerűbb. Család, meg gyerek alapból kizárva részemről! Erre a világra nem vagyok hajlandó gyereket vállalni senkivel!!
De mivel nem érdekel a kapcsolat, így a női elvárásokra is magasról teszek.
6-os. Ha neked jó egyedül, az a te bajod.
ha szeretsz antiszociálisan viselkedni, az is a te döntésed.
Nem akarlak bántani, csak nem értelek?
Miért jó egyedül? Az ember társaslény, szerintem egyedül mindenkinek rossz, aki azt mondja nem, az még vagy szerelmes nem volt, vagy hazudik.
Miért akarná bárki is 100 év magányra ítélni sajátmagát, nem hagyni semmit sem örökül a világra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!