Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire riasztaná el az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire riasztaná el az a pasikat, hogyha megtudnák, hogy háromszor voltam férjnél? 40/N

Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 11:52
1 2 3
 11/22 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Nézd meg mégegyszer a 7-es hsz-t...Amúgymeg gondolom a kérdező úgy értette a kérdését, hogy "költőien" megkérdezte az ide látogató palikat, hogy személy szerint ŐKET mennyire zavarná a dolog, AMENNYIBEN AKARNÁNAK TŐLE VALAMIT...Na...Ha most csak így elképzelek magamnak egy ilyen szitut, miszerint a kérdező hölgy MÁR 3 FÉRJ ALATT IS VOLT MÁR,éshát gondolom, fejenként X számu alkalommal az évek során, hát...Én annyira nem lelkesednék egy ilyen hölgyért...Lehet persze hogy rendhagyó elveket vallok sokszor, de ENGEM valahogy nem szoktak lelkesíteni a szexuálisan már "túlságba is tapasztalt" hölgyek...Viszont ha azt írta volna a kérdező, hogy:"40 éves koromra még nem voltam EGY FÉRFIVEL SEM EGYÜTT, ahhoz mit szólnál"? akkor azt írnám vissza a magam részéröl, hogy:"Nagyon szimpinek találnám az ilyen hölgyet egyböl"...Most mit csináljak?Ilyen mentalitásu vagyok...
2016. jún. 20. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Attól függ miért váltál? Ha azért, hogy kiforgasd a vagyonából, akkor elriasztana.

Amúgy 4. férjed (ha tudnék erről időben) biztos nem lennék.

2016. jún. 20. 13:01
 13/22 anonim ***** válasza:

kicsit komolytalannak tűnne nekem ez a nő. mármint biztos mind a háromnál azt hitte,hogy élete szerelme stb és mégis elváltak és újra beleesett ebbe a hibába.

engem igazából az érdekelne,hogy mennyi ideig volt házas? ha 1-2 évekig akkor tényleg nagyon komolytalannak tartanám,hogy mi a fenének ment így férjhez? de hosszabb ideig volt házas akkor annyira nem gázos. de biztos nem kérném meg egy jó pár évig,amíg még nem biztos a kapcsolat. én egyszer szeretnénk férjhez menni,de akkor úgy,hogy azzal élem le az életem, nem rohanunk 1-2 év múlva a válási papírokkal az ügyvédhez. szóval jól meggondolnám és nem kérném meg rögtön.

2016. jún. 20. 13:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát, nem mondanám, hogy átlagos:))

De nem ez határozná meg a kapcsolatunkat. Ha egyébként szimpatikus, és passzolunk, akkor nem tartanám ezt kizáró tényezőnek. Persze a 4. férj szerepét nem vállalnám. :) Házasság nélkül is lehet tartós kapcsolatban élni...

39F

2016. jún. 20. 16:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Engem az riaszt, hogy 40 evesen idegenek velemenyere adsz egy alapvetoen tinik altal latogatott oldalon. Na ez a riaszto, nem az hogy 3 ferjed volt.

Nyilvan nem olyan pasit kell talalni aki szuzlanyokat keres, vagy aki kiakad ha egy no 4 pasival fekudt le elete soran, hanem "normalis", kiforrott embereket akinek az IQ-ja magasabb mint egy kecskee, es problema megoldva.

De az, hogy itt anonim tizen huszenves hulyegyerekek valaszolgatnak neked mindenfele pink csillamponis elkepzelessel az elettol....haaaat nem tudom, en erre a helyedben nem adnek. De ez en vagyok.

2016. jún. 20. 18:22
 16/22 anonim ***** válasza:
18%

Őszintén nagyon elriasztana

A. Vagy egy kibírhatatlan nő vagy

B. Az izlésed k.szott rossz és nem akarnék olyan lenni mint az izlésed

Még ismerősnek se kellenél igazából kerülnélek (hátha A. És rossztermészetű embert jobb kerülni)

Lehet hogy B de annyi ember él a földön nem rizikoznák hogy A vagy B.

2016. jún. 20. 22:12
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Ma már senkit nem zavar, hisz ez a trendi.
2016. jún. 20. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:
én tuti, h több gyakorin feltett kérdésedre nem válaszolnék, ha ezt így kijelentenéd, de mivel most még nem tudom biztosra, ezért válaszolok itt még. :D
2016. jún. 22. 15:50
 19/22 anonim ***** válasza:
NAGYON!
2016. jún. 23. 16:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy frigid vagy /akkor nem csodálnám/ de lehet

hogy épp ellenkező és férjeid nem tudtak teljesíteni és leléptek !

2016. jún. 24. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!