Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan csajjal foglalkozni, aki hónapokig eltűnt, aztán úgy tesz, mintha mi sem történt volna?
Figyelt kérdés
Egyszerűen felszívódott, most pedig azt várja, hogy ugráljak örömömben.
Mielőbb eltűnt, azt hittem lehet valamim kettőnk között. Most azon gondolkodom adjak-e neki még egy esélyt, vagy egyszerűen küldjem el melegebb éghajlatra.
2016. jún. 21. 17:49
11/13 anonim válasza:
Egy hónapig nem hallottam a lehetséges partnerjelöltemről... Be is fejeztem az ismerkedést... Ha akar valamit, akkor ne tűnjön el, mint a kámfor.
12/13 anonim válasza:
Ha tetszik, és van fölös energiád erre, akkor dugásra még jó lehet, amíg találsz egy normálisat.
13/13 anonim válasza:
Csináld azt amit a "nők" szoktak! Használd ki!
Egyébként nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!