Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi titkolnivalója lehet egy lánynak, aki nem akar személyesen találkozni, csak a neten hajlandó levelezgetni?
20-as vagyok, teljesen logikus, amit írsz, csak ezek a dolgok nem logikusan történnek...ha valaki pl. depressziós, pont az érzelmei, akarata van megbénulva, és arról nem is tehet. (Sokat olvastam erről, bár szerencsére nem éltem át.)
Az meg, hogy belezúgsz egy ilyen emberbe, édeskevés. Ettől nem gyógyul meg, meg te sem az orvosa akarsz nyilván lenni, hanem a partnere.
Meg nagyon nehéz megkülönböztetni szerintem, hogy valaki korrekt annyira, hogy fél belemenni egy kapcsolatba, hogy ne csessze szét a lelki betegségével a másik felet, és ezért halogat, vagy pedig nem akar veled járni, csak örül, hogy valaki odafigyel rá.
Persze igazad van, egy csomó idő-energia-pénz elmehet, mire rájössz, érdemes-e belemenni jobban ebbe és várni. De hát a szerelem csupa kockázat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!