Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hol szólítotok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hol szólítotok le szívesen egy hölgyet?

Figyelt kérdés

23 éves lányként szeretnék ismerkedni. A problémám, hogy introvertált vagyok, egyedül nem tudom, hol ismerkedhetnék így.

Nem tartom magam csúnyának, van hogy meg is szólítanak. Inkább az érdekelne, hol adjak lehetőséget a leszólításra a férfiaknak?

Boltban, tóparton, vagy mégis hol? Olyan helyekre gondolok, ahol nem ciki egyedül kullogni és nincs tömeg, de azért vannak emberek, akik le tudnak szólítani, ha akarnak.

Köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 22. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Az Országos Siketek és Nagyothallók Központjában szoktam.
2016. jún. 22. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Bevásárlóközpontban kérj segítséget tőlük. Fiúként nekem sokat jelentene,ha egy lány rám mosolyogna, amiből tudnám, hogyha odamegyek hozzá,akkor nem küld el a fenébe.
2016. jún. 22. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Akárhol, ha látom, hogy nem zavar el.

Egyébként pár szóval te is kezdeményezhetsz, ha a srác nem venne észre, aztán ha nem vevő rá, szépen továbbállsz, senki nem fog megharagudni.

De egyébként neked kell kezdeményezőnek lenned, hiszen te akarsz ismerkedni :D

Ja, egyébként szívesen megismernélek én is.

2016. jún. 22. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Én bevásárlóközpontban ismerkednék utoljára. Egyébként is utálok bevásárlóközpontokba járni, mert csak zombi emberek járnak oda. Inkább akkor már tópart, park, bármi, ami természet. Értelmesebb emberrel csak ilyen helyen találkozol, bevásárlóközpontokban nemigen.

2016. jún. 22. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Nekem liftben adjatok lehetőséget.

Megjósolta nekem egy indiai guru, hogy egy liftben fogom megismerni életem szerelmét.

2016. jún. 22. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es a valasza alapjan altalanosit es eloiteletes. :)) de szerencsere vele ugysem talalkozol plazakban ezek szerint. Pedig ott azert sokkal tobb ember van, mint peldaul egy parkban, szoval az eselyeid is nagyobbak, es ha ugy erzed, valami balul sult el, konnyebben elvegyulhetsz a tomegben. :D

Es a valaszom a kerdesre, hogy barhol barmikor ismerkedhetsz, szerintem nincs ebben semmi. Esetleg az online ismerkedest probald ki, bar ahhoz sok-sok turelem kell.

23N

2016. jún. 22. 02:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Sehol, mert a külsőm miatt úgyis elhajtanál.
2016. jún. 22. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
sehol. nem is tervezem.
2016. jún. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!