Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha szégyellem a családomat a barátnőm
előtt, s félek, h a barátnőm meg azt fogja hinni, hogy
őt szégyellem a családom előtt és azért nem mutatom be
nekik?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a családom iszonyúan gáz és itt most nem ilyen általános dolgokra gondolok, mert látszatra minden rendben van, gazdagok vagyunk, nagy házunk van, jólétben élünk stb. viszont a szüleim egyszerűen képtelenek normálisan viselkedni, az apám mindenkit szétkritizál mindenre megjegyzést tesz, mindig kellemetlen helyzetebe hoz, folyton veszekedés megy otthon , anyukám mindenkivel összeveszik, a nővérem és anyukám folyton egymással ordibálnak és már az se érdekli őket, ha vendég van otthon. Nekem meg most végre van egy barátnőm, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk , ő már bemutatott a szüleinek akik nagyon kedvesek voltak, de én még erre nem készültem fel, hogy bemutassam neki a családomat, őszintén szólva soha nem szeretném bemutatni neki őket.
Mondd el neki, mi a helyzet. Meg fogja érteni, ha normális. Ne hazudj és ne titkold, milyenek, mert azt félre lehet érteni.
2016. jún. 22. 15:06
3/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre még semmit nem mondtam neki a családomról, tudom, h előbb utóbb muszáj lesz, ezt nem lehet kikerülni, de annyira kellemetlen.
2016. jún. 22. 15:07
4/12 anonim válasza:
Ezt mind mond el neki is őszintén. Próbáld meg felkészíteni. Ha szeretné megismerni a szüleid, akkor mutasd be őt. Ha nem mondasz semmit és haza sem viszed, hanem mindig terelsz, akkor nekem is az jönne le, hogy szégyenled az otthoniak előtt! Még ha nem is ez a valóság!
2016. jún. 22. 15:08
5/12 anonim válasza:
Voöltam hasonló helyzetben, mint lány. A barátom családja elég érdekes volt akkoriban. A barátom mondta, hogy problémák vannak. Én úgy voltam vele, hogy mindenkivel igyekeztem kedvesnek lenni, és nem felvenni azt sem, ha esetleg bántanak.
Mikor már nagyon zűrös volt a helyzet, akkor mondtam, hogy most egy kicsit állítsa le őket, vagy most egy kicsit ne menjünk hozzájuk. Tudtam, hogy én a barátomhoz tartozom, nem hozzájuk.
2016. jún. 22. 15:08
6/12 anonim válasza:
Az én családom sem piskóta, a legjobb az őszinteség, és majd ő eldönti, hogy így is kellesz neki, és akkor minden oké, vagy ő ebből nem kér, és akkor jobb, ha ez az elején derül ki, mint később, mikor már jobban kötődtök egymáshoz.
Megúszni úgysem tudod, a családod része a csomagnak, és ha nem most jön elő, előjön később, családalapításnál... stb.
2016. jún. 22. 15:15
7/12 anonim válasza:
Meséld el nevetve a barátnődnek, hogy a te családodban a latin temperamentum dominál, egy dél-olasz család kutyafüle hozzátok képest, apróságokon csattognak, mint a kasztanyetta. Soha ne szégyelld a családodat, akármilyenek, ti összetartoztok és szeretitek egymást.
2016. jún. 22. 16:51
8/12 anonim válasza:
Faterom is gáz, összefosta magát részegen a vendégek előtt, inget és farmert cserélt, majd visszaült az ebédlőasztalhoz.
2016. jún. 22. 18:25
9/12 anonim válasza:
Az első barátom családja ilyen volt. Nem mutatott be másfél évig. Nagyon-nagyon szégyelltem magam, mert azt hittem, hogy én nem vagyok elég jó. Nem beszélt róluk soha, én meg álltam 18 évesen, néztem ki a fejemből, hogy másfél éve járok valakivel és még a szobáját sem láttam belülről soha. Egyszer teljesen kiborulva megmondtam neki, hogyha ennyire gáz vagyok, akkor miért van velem, mire kibökte, hogy miért. De ehhez ide el kellett jutni. Rettenetes érzéseim voltak, és majdnem szakítottam vele, mert úgy éreztem, semmire sem tart. Ne kövesd el ezt a hibát, légy vele őszinte már a kezdetektől, hogy tudja, mi történik benned!
2016. jún. 22. 18:28
10/12 anonim válasza:
Ne terelj, mond el neki, mert tényleg azt gondolhatja, hogy szégyenled. Barátommal fél éve vagyunk együtt és még nem mutattam be otthon hasonló okok miatt, amit ő nem tud, aztán pont ma tette szóvá és rákérdezett, hogy szégyenlem őt? Dehogy szényenlem, csak tartok a találkozástól. De most már be fogom mutatni, mivel hosszú távra tervezek vele és egy komoly kapcsolatban ismerni kell mindkét félnek a másik családját, ha gázak ha nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!