Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ilyenné vált egy idő után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyenné vált egy idő után?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok. A magasságom mindig is gondot okozott (mindössze 158 centi vagyok.) Ez két ok miatt van így. Az egyik, hogy már eleve alacsony családból származom és emellett még beteg is vagyok (születésem óta vesebetegségem van.) Ha nem lett volna elég gond, hogy mindenkire (még a nagyon alacsony) emberekre is folyton fel kell néznem még úgy mellékesen elég sokan anyáztak mert ilyen alacsony vagyok (még a saját tesóm is aki szintén nem egy godzilla a 166 centijével.) Ezek miatt önbecsülésem sohasem volt... Igazából nem az a fő problémám, hogy alacsony vagyok hiszen vannak kisnövésű emberek hanem az, hogy a kicsik közt is a legkisebb vagyok... De a legnagyobb gondot a társkeresés jelentette. Néhány éve még eljárogattam így koncertekre de folyton azt láttam, hogy jóformán az összes lány ha csak egy kicsit is de magasabb nálam. Ráadásul én a "hosszú hajú zenét" szeretem (remélem ezt senkinek nem kell megmagyaráznom, hogy mit takar.) Ezen felül egy olyan környéken élek ahol nem sok ember szereti ezt a fajta zenét. De ha néha lett is volna lehetőségem odamenni egy lányhoz akkor meg nem mertem (mint mondtam az önbecsülésem nulla a gyerekkori mocskolódások miatt...) Néhány éve még jó lett volna szeretni egy lányt néha megölelni meg hasonlók. De ma már mindezek az érzések elmúltak! Nem tudom, hogy miért történt mindez. Már úgy vagyok vele, hogy nem akarom, hogy egy lány hozzám bújjon (holott nemrégen még mindennél jobban vágytam erre.) Meg valamiért azt érzem, hogy úgy sem tudna engem egy lány sem szeretni (és én sem akarom már ezt.) Ja és még mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos nőgyűlölő lettem hát nem! Nincs nekem semmi bajom a nőkkel csak valamiért elmúltak ezek az érzéseim.
2016. jún. 22. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ertheto, hogy ilyen érzésekkel vivodsz. Mindenki szerez séruléseket a gyerekkoràban. Ha nem a magassàga, akkor egyéb miatt. Ezeket jo lesz feldolgozni. Dolgozz magadon elobb, aztàn johet a tobbi. Nem kell besavanyodni.

Ugyanakkor, mi a baj a rockzenével? Leirhatatlan a neve, nem vàllalhato? A rock örök!

2016. jún. 22. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetes,hogy nem vagy nőgyülőlő. Ez kiérződött. Ezt hívják befásulásnak. De ez csak lelki? Mármint azért egyéb dolgok még mükődnek?
2016. jún. 22. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Milyen egyéb dolgokra gondolsz?
2016. jún. 22. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Törődj bele, te erre születtél. Engem az riaszt el hogy akármelyik nőre nézek, tudom hogy a felső 5%-ból valami rosszfiú tuti átment rajta.
2016. jún. 22. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt egy haverom, ő se nagyobb mint te, általában nagyon magas barátnöi voltak. Kicsi de arányos izmos motoros srác volt döglöttek érte a csajok szóval nem tudom a magasság számit e inkább az igényes szép fiús megjelenés.
2016. jún. 25. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te ezzel most úgy vagy, mint a nyuszika a gázrezsóval.Még ha törpenövésű vagy, akkor is taálhatsz magadnak párt.Ha meg nem vagy törpe, akkor nincs min aggódni, keress magadnak alacsony lányt.
2016. júl. 4. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:

A helyedben, én is ilyenné váltam volna. (Mondjuk, most sem vagyok jobb helyzetben. Voltak barátnőim, nem volt gond ilyennel, de mindegyikben csalódtam.)

Próbálj alacsony lányokat keresni. 158 alatt is azért vannak néhányan, náluk próbálkozz. A helyzet az, hogy a lányok többsége azt állítja, hogy nem felszínes, de egyik ismerősömnek sem volt még saját magánál magasabb barátnője. 1 tényleg alacsony srác ismerősöm van és szegénynek nem jön össze a dolog sosem magasabb lánnyal.

2016. júl. 5. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!