Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mutatni olyan formátumot, beszélgetést hogy online ismerkedésnél 2 mondatnál több legyen a dologból?
8-as
Megmondom neked, mert megmutatta a párbeszédeket a telefonjában. Ntom szóról szóra idézni.
- Hellóka :) Egy kis alapozás az estére?
- Szereted a boxolókat? :)
- Szió, nincs kedved velem csapatni? :D
...
Kb ezeket nyomta le 222-30 közötti meglett nőknek és komolyan összecsuklottam a válaszaikon.
Tudod mi volt?
A diplomás nők, tanárok, teamleaderek, managerek lementek ugyanilyen agyi szintű pincsibe.
Onnan lehetett tudni, hogy ők helyesen írták le a blődségeket, jó helyesírással.
Én akkor hagytam fel az egésszel. Ez tavaly volt.
#12:
Elmész egy szórakozóhelyre, ugyan ezt látod. Még a jólszituált, értelmesnek tűnő nők is a teljesen sötét, agyontetovált, fülbevalós ecsetfejűvel próbálkoznak, gyakorlatilag mindig sikerrel. Nem számít nekik, hogy egy éjszaka lesz, csak az, hogy keményen megdugta egy alfahím.
Ha külsőre jó vagy, írhatsz nekik akármit, tiéd.
Ha külsőre megfelelsz, és tudsz nekik valami személyeset írni, akkor szintén lehet szerencséd.
Ha nem jössz be nekik, pöröghetsz a fejeden is.
Nem ismerős, konkrétan egy teljes szórakozóhelynyi egyetemista lány, néhány prostival és rengeteg alfahímmel megspékelve
Igazábol ezt a szabadelvűséget nem tudom megérteni a mai világban. Miért nem ér többet egy tartós kapcsolat mint egy egyéjszakás?
78%-os
Én megértem ezt a nagy szabadelvűséget, de vannak dolgok, amiket így sem értek.
A fentebb említett lányok nem csak dugni akartak és ez volt a haverom baja is. Eleinte belementek, de hamarosan előjöttek vele, hogy szorosabb kapcsolatot akarnának és ez volt a jellemző, nem pedig a szórakozzunk, szabadok vagyunk.
Persze a srác ezen a ponton mindet leléptette.
Szóval nem igaz, hogy csak testgyakorlásra akarták, hanem többre is. Ez van, a nők felszínesebbek annál, mint amit magukról hisznek.
Persze miután le lettek koptatva, gondolom jó pár itt végezte a GyK-n a szokásos "miért ilyen minden pasi", meg "miért nincs egyetlen normális pasi sem" kérdések közt. Oké, ezt már csak én gondolom hozzá...
Hát, akkor meg biztos azok a típusok voltak, akik hisznek abban, hogy miattuk valaki megváltozik, jobb lesz, majd ők kisegítik... stb. :-) Vagy pl. a szüleik hasonló párosítás, és ilyen minta van előttük.
Ismerek egy házaspárt még gyerekkoromból, a férjnek a szavát sem lehet rendesen érteni, valami betegsége van, mesterember, párszor dolgozott a szüleimnél felújításon, az asszonyka tűzről pattant, értelmiségi. Jól megvannak együtt. Nekik bejött.
Nem tudom, mi játszódhat le azoknak a lányoknak a fejében, én nem így gondolkodom. Persze, kell tetszeni is, de az önmagában baromi kevés. Egy jó kapcsolathoz minden téren jól kell kapcsolódni egymáshoz, kölcsönösen tetszeni kell egymásnak, jónak kell lenni az összhangnak, tudjanak közös programokat csinálni, közösen tervezni, közös kiadásokat tudják fedezni, meg tudják beszélni a problémákat, jól érezzék magukat együtt az intim együttlétek alkalmával, ne másra vágyakozzanak, hanem egymásban lássák a legvonzóbbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!