Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek várjak a srácra, vagy feküdjek le addig mással?
Ismerkedek most egy sráccal, randiztunk is már, de valahogy nem tudom eldönteni, hogy érdeklem-e igazán, vagy csak szórakozik. Most pedig lenne lehetőségem egy sráccal szexkapcsolatra, és nem tudom, hogy belemenjek-e, vagy várjak még kicsit, hogy lesz-e valami a másik fiúval.
Igen, lehet ribizni nyugodtan, de nagyon régen voltam már együtt pasival, és nagyon hiányzik a szex. :/ Ráadásul jó néz ki, elég normális is. Rendes kapcsolat nem lenne belőle, de az nem gond.
Tetszik ez a srác is, de nem tudom, hogy mit akar tőlem, vagy akar-e egyáltalán bármit is...
Én megmondom a tutit neked:
- Belemész az egyéjszakásba, és másnap reggelre kidob a csávó, mert megkapta amit akar, és húzza az ágyára a strigulát
- a másik csávóval minden kommunikációt megszakítasz, és soha többé nem keresed, nem válaszolsz neki (ghosting)
így mindkettőtök jól jár, te is, mert egy orgazmusért cserébe eldobhatod egy hosszantartó kapcsolat lehetőségét, és a srác is, mert megkíméli magát egy megcsalásra erősen hajlamos ribizlitől.
24: Komoly kapcsolat?? Az már eleve nem úgy indulna, hogy láthatóan nem tudja eldönteni, hogy akar-e engem vagy sem...
A másik srácnak tetszem, és nem csak egyéjszakásat szeretne, hanem összejárogatni.
Hát akkor te lány jarogas össze vele, élvezd amíg fiatal vagy az életet:)
Aztán lehet, hogy még más is lesz köztetek, sose lehet tudni, hogy mit tartogat a jövő.
Amúgy a szex kapcsolatos srác tudja, hogy te még azért nem mentél bele mert valaki másra vársz vagy tudja, hogy van valamiféle "kapcsolatod" kialakulóban ?
És tényleg hol jöttél vele összse ha szabad megkérdezni? Ott gyk-n esetleg, mert akkor én is elkezdek privátot írogatni mindenkinek :D
Azt hittem te is innen jöttél össze eggyel.
De tényleg, sok privátot kaptál azóta, hohy ezt a kérdést kiírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!