Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki sok évvel a szakítás után megtudta hogy az első szerelme megházasodott és ettől teljesen kiborult?
"biztos az is számít, hogy én egyedül vagyok most"
Csak ez számít. Emlékszem, egyszer a barátnőmnek siránkoztam, hogy mennyire rossz egyedül és hogy szívesen adnék újból egy esélyt a fiatalkori nagy szerelmemnek. Érdeklődni kezdtem, hogy mi van vele, és kiderült, hogy már rég van kapcsolata és már a második közös gyermeküket várják a párjával. Csalódott voltam, mert szép rózsaszín álmokat szőttem kettőnkről.
Utólag tudom, hogy nem működött volna (kétszer is jártunk, mindkétszer tönkrement a kapcsolat, miért lett volna másképp harmadszorra?).
Aztán mikor nekem lett kapcsolatom, amiben jól éreztem magam, akkor már tudtam örülni az exem boldogságának.
Nem teljesen normális, mivel ebből is látszik, hogy még nem sikerült lezárnod teljesen a dolgot.
Ha az én exemről megtudnám, hogy megházasodott, akkor jót nevetnék és azt mondanám, hogy megérdemlik egymást. Pedig aztán én is egyedül vagyok már 3 éve.
Ha téged ez megráz, akkor nem zártad le vele. Érzéseid vannak még.
Nekem 1 komolyabb kapcsolatom volt a férjem előtt, már vagy 10 éve szakítottunk. A vőlegényem volt egyébként. Nem érdekelne ha megházasodna, de nincs senkije, úgy tudom évek óta egyedül van. Olyannyira, hogy engem is megkeresett mikor már évek óta házas voltam - hogy jöjjünk újra össze.
Ha meg tudna változni egy lányért, és rendesen bánna vele, örülnék ha boldog lenne. De ezen felül nem érdekel. Csúnya szakításunk volt, a létező összes módon megalázott, de nem kívánok neki rosszat. Inkább azt remélem mással nem fog úgy bánni ahogy velem tette annak idején.
4: Miért? Mondjuk igaz, hogy egy cinikus és megkeseredett ember vagyok, de abból amit leírtam szerintem ez nem derül ki.
Vagy te nem így reagálnál, hogy a lány akivel évekig együtt voltál sokszor megcsalt és utána összejött egy hasonlóan hűséges típussal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!