Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedves, aranyos, okos, szolid, visszahúzódó férfiak tényleg ilyen gyorsan elkelnek?
Neten megismerkedtem egy nagyon aranyos kedves okos fiúval, de nem volt olyan helyes és nagyon félénk, visszahúzódó volt. Talán emiatt nem éreztem iránta vonzalmat.
Nézem a facebook adatlapját és ki van írva hogy kapcsolatban egy nagyon csinos aranyos lánnyal. Meg is lepődtem, hogy egy hónap alatt talált egy lányt, én meg már vagy egy éve küszködök.
Igen, tényleg ez van. Egy nőnél nagyon fontos szempont az, hogy a kiszemelt férfira mennyi nő hajt. Ha sok, akkor feltétlenül megéri.
De ha közben lekésel, az meg pech!
Igen, nekem is egy ilyen barátom van, és baromira zavar, hogy a hozzád hasonlók egyből felfigyeltek rá. Mert amikor sehol nem voltam, akkor mindenki letojta. Most pedig, hogy már sugárzik az örömtől, már kéne mi? Legközelebb ügyesebbnek és okosabbnak kell lenni.
22/L
Nekem is ilyen a párom, és vannak irigy tekintetek a régi ismerős nők részéről.. bizony bizony.
De én ilyet kerestem! És minta pár és minta apa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!