Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan ritkaság manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ritkaság manapság az ilyen nő?

Figyelt kérdés
Nagyon önzetlen az a fontos hogy a másiknak jó legyen első sorban, visszafogott, nagyon alázatos, borzasztó érzelmes, kedves, olyan igazi szentimatanlista típus.
2016. jún. 28. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok(mások szerint is), de most használtak ki úgy,hogy egy hete sírok és megfogadtam,hogy következő alkalommal nem fogok így viselkedni.
2016. jún. 28. 11:12
 12/21 anonim ***** válasza:

A leggyakoribb nő típus pontosan ilyen,Mindig másokat szolgál, mindenkivel törődni akar, de sajnos ehhez jön még az érzelmi zsarolás, hisztizés, sértődékenység, és önbizalom hiány.

Mondhatni ez a legrosszabb embertípus aki létezik.

2016. jún. 28. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen voltam régen, de csak kihasználtak, és lábtörlőnek kezeltek, úgyhogy mostmár NAGYON megválogatom, hogy kiben bízok meg ennyire. A párommal szemben önzetlen vagyok, és mindig arra törekszem, hogy neki jó legyen, alázatosnak nem mondanám magam, de teljesen érzelmes vagyok.

Másokkal szemben inkább felveszek egy szarkasztikus, "lesz.om" stílust, mert elegem van, hogy akivel egyszer kedves vagyok, az teljesen átmegy energiavámpírba, pl volt egy haverom, aki a végén az öngyilkossággal való fenyegetőzésig jutott, ha megpróbáltam nemet mondani pl egy találkozóra, annyira megszokta, hogy önzetlen vagyok és lehet ugráltatni... Nekem ez nem hiányzik. Továbbra is igyekszem azért segítőkész lenni, de soha nem helyezek mást saját magam elé, max a páromat, akiben teljesen megbízok.

22L

2016. jún. 28. 11:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még ilyennel.
2016. jún. 28. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyesmi személyiségű nők, általában nővérek vagy szociális gondozók, éhbérért kidolgozzák a belüket, mert velük mindent meg lehet csinálni, nem tudnak úgy kiállni magukért. Tönkre is mennek, kiégnek egy idő után, helfer szindrómások, stb.
2016. jún. 28. 11:32
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Kerdezo amit most leirtal az a tipikus hazirabszolga cseled tipus. Folyton a pasija ohajait lesi, onallotlan, mindenben alarendeli magat, szo nelkul ganajoz a pasi utan, ha kap ket pofont meg o ker bocsanatot, a kedvesseget kihasznalja a pasi de ez ot nem erdekli. Inkabb oromteli latni hogy egyre kevesebb ilyen no van, en is pont az ellentete vagyok ennek. Veget ert mar a kozepkor es a hazirabszolgasag! ;)
2016. jún. 28. 11:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem csak a nők.

2016. jún. 28. 11:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Kevés, nagyon kevés. Pedig kéne, hogy legyen, mint éhezőnek a falat kenyér.
2016. jún. 28. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy van csak úgy használják ki őket ahogy nem szégyellik, sorozatosan, és egy idő után megunják hogy akárhányszor jön a pofon ők csak tartják a másik orcát, ezért alkalmazkodnak és nem hagyják magukat hülyére venni.
2016. jún. 28. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Régen voltak ilyen nők, de csak azért mert akkor ez volt a társadalom által elfogadott/elvárt szerepük. A mai világban úgy van ahogy az előző válaszolók mondják, az ilyeneket úgy használják ki (gyakran a saját gyerekeik is!!) ahogy csak lehet.

Egyébként meg aki kényszer nélkül ilyen, annak valami nagyon nincs rendben az önbecsülésével. Van egy mondás: Azt kapod amit elvársz. Ebben az esetben ez hatványozottan igaz.

2016. jún. 28. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!