Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkaság manapság az ilyen nő?
A leggyakoribb nő típus pontosan ilyen,Mindig másokat szolgál, mindenkivel törődni akar, de sajnos ehhez jön még az érzelmi zsarolás, hisztizés, sértődékenység, és önbizalom hiány.
Mondhatni ez a legrosszabb embertípus aki létezik.
Ilyen voltam régen, de csak kihasználtak, és lábtörlőnek kezeltek, úgyhogy mostmár NAGYON megválogatom, hogy kiben bízok meg ennyire. A párommal szemben önzetlen vagyok, és mindig arra törekszem, hogy neki jó legyen, alázatosnak nem mondanám magam, de teljesen érzelmes vagyok.
Másokkal szemben inkább felveszek egy szarkasztikus, "lesz.om" stílust, mert elegem van, hogy akivel egyszer kedves vagyok, az teljesen átmegy energiavámpírba, pl volt egy haverom, aki a végén az öngyilkossággal való fenyegetőzésig jutott, ha megpróbáltam nemet mondani pl egy találkozóra, annyira megszokta, hogy önzetlen vagyok és lehet ugráltatni... Nekem ez nem hiányzik. Továbbra is igyekszem azért segítőkész lenni, de soha nem helyezek mást saját magam elé, max a páromat, akiben teljesen megbízok.
22L
Régen voltak ilyen nők, de csak azért mert akkor ez volt a társadalom által elfogadott/elvárt szerepük. A mai világban úgy van ahogy az előző válaszolók mondják, az ilyeneket úgy használják ki (gyakran a saját gyerekeik is!!) ahogy csak lehet.
Egyébként meg aki kényszer nélkül ilyen, annak valami nagyon nincs rendben az önbecsülésével. Van egy mondás: Azt kapod amit elvársz. Ebben az esetben ez hatványozottan igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!