Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hatásosan reagálni a rendkívül szánalmas, gusztustalan és szakállas "Szia cica, van gazdád? " ismerkedési próbálkozásra?
Nem teljesen mindegy mivel indít? Ha egy sármos rosszfiú közeledik hozzád akkor még egy "m3gbasználak anyád ravatalán" felkiáltástól is már csusszanna le a bugyid, míg ha egy átlagos vagy az alatti srác próbálkozik be akkor hiába szól hozzád Vergiliusi magasságokban, ki fog ülni az arcodra az undor.
Nincs amúgy ezzel az indítással semmi baj. A macskák kedves jószágok ha valaki így becéz az nem lehet gond, a gazda meg arra vonatkozik hogy van-e barátod, férjed vagy bárkid aki közétek állhatna. Nem kéne rögtön hisztizni hogy biztosan arra gondol hogy téged valami pajtában tartanak láncra verve.
Tágra nyílt szemmel, kétségbeesett arccal ezt válaszolom :
"úristen ilyen kóbor fejem van 😱😱"
Kész. Erre meghasalnak. 1:0 ide 😂😂
ma 12:51
Gondolom mindenkinek evidens, hogy nem állatnak tekint és pajtában akar tartani, de:
1. ne becézgessen egy vadidegen. A páromon és a nagymamámon kívül SENKITŐL nem tudom tolerálni a becézgetést.
2. ez a szöveg már 10 éve is elhasznált volt, ráadásul még béna is, komolyan ezzel akar kezdeményezni? Tartson már annyira, hogy normálisan, kulturáltan nyilvánul meg.
Ha viccesebb kedvemben vagyok, akkor megmondanám, hogy van és utálom a patkányokat.
Ha nem vagyok vicces kedvemben, akkor fapofával közlöm, hogy nem ismerkedem és odébb állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!