Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje beletörődnöm, hogy soha nem lesz komoly kapcsolatom?
Szoktak néha elhívni randizni, de sose lesz semmi, mindenki csak szexet akar maximum, és tudom, hogy ez a kisugárzásom miatt van. Mindenki ribinek gondol, és könnyűvérűnek, de nem értem, miért. Pár pasitól már visszahallottam, hogy nagyon vadnak és perverznek tűnök, amolyan pasifalónak, és nyilván nem akarják, hogy utána majd megcsaljam őket. Egyébként igazuk van, de megcsalni sose csaltam meg senkit, és nagyon kevés emberrel feküdtem eddig le. Másrészt, ettől eltekintve komoly lánynak tartom magam, érdeklődési kör szempontjából is.
Ilyen lány miért nem kell senkinek? Mit kellene változtatnom?
20L
Figyelj, ha ilyen a kisugárzásod és a cselekedeteid, akkor ne csodálkozz ezen...sokakat elriaszthat, de van akit nem zavar, vagy vonzó számára az ilyen kisugárzás...még nem találtad meg a megfelelőt, de ne add fel! még fiatal vagy ahhoz, hogy besavanyodott macskás néni legyél :)
23F
3 sráccal feküdtem le eddig.
Nem affektálok, nem vagyok flegma sem, a barátaim szerint nagyon aranyos lány vagyok. Érdekelni minden érdekel igazából, komoly témák is. :)
1- Mivel elvileg a külsőddel van a baj, és egy férfifalónak nézel ki ezért egy kép alapján már lehetne tanácsokat adni, hogy miért van ez és mit hogyan viselj, csinálj stb.
2- Nem azt mondom hogy te rosszul ítéled meg magadat, de tudod sok ember rosszul látja magát, kérdezd meg a barátaidat.
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!