Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az értelmes nők is a discóba járnak társkeresési céllal, és totál fel lesznek háborodva, ha egyedül mennek haza?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 21:37
1/8 anonim válasza:
Mert az értelmes nők nem a discóba járnak társkeresési céllal.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy mégse' olyan értelmesek.
3/8 anonim válasza:
Utoljára kollégákkal voltam ilyen jellegű szórakozóhelyen, de csak beszélgetni meg koktélozni együtt. Egyébként pont azért nem járok ilyen helyekre, mert nincs hozzá rendszeres társaságom.
4/8 anonim válasza:
Értelmes nő nem jár discoba eleve! :D
5/8 anonim válasza:
Ja mert ott mindenki drogos meg mindenkit megerőszakolnak. Csúnya rossz hely Szodoma és Gomorra.
Màjusban voltam retro partyn sztàr vendég Zoltán E. Nagyon szép 30+os nők is voltak ott . Nagyon jól buliztak.
6/8 anonim válasza:
Elárulod, hogy akkor HOVA járjanak ismerkedni az értelmes nők?
7/8 anonim válasza:
Melyik diszkó ez ? :D vidéki vagy?
8/8 anonim válasza:
Gondolom 7es nekem szólt orszàg 3adik legnagyobb vàrosàban lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!