Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mackós fiatalember vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós fiatalember vagyok a szép nők mindig a barátzónába raknak. Szerintetek ez igazság?

Figyelt kérdés
Mindig csak teltkarcsú hölgyeknek jövök be,vagy olyan vékonyabbaknak akik kevésbé dögösek,szerintem igazán megérdemelném,hogy csinosabb hölgyek is szóba jöhessenek,hiszen az interneten is olvasható,hogy ma már nem divatos a sok izmozó testépítő,meg a sok kocka hasú macsó,hanem sokkal inkább a kerekebb idomú férfiak az igazi álmok a hölgyek részére. Kort ,és nemet írjatok- pro-és kontra jöhetnek a válaszok. :)

2016. júl. 2. 00:39
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
#29 Mondjuk inkább úgy, hogy egyikőtöknek sincs még csak fingja sem arról, hogy a másik hogy néz ki a valóságban.
2016. júl. 2. 12:02
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

28-as vagyok. Nem,én Böde Daniról beszélek.

185 centis,76 kilós férfiként nem érzem magam kövér nőnek szóval röfögj haza zsírgép.

2016. júl. 2. 23:33
 33/49 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye kérdést. -_-
2016. júl. 3. 04:19
 34/49 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg egy blokk van benned, ami kisugárzik testbeszédben.

Így nem alakul ki vonzalom irántad a neked tetsző lányokban.

Azaz nem tudod teljesen önmagadat adni.

Szerintem érdemes lenne tudatosítani, hogy mit szeretnél, mire van szükséged, milyen érzéseidhez kapcsolódnak ezek, ez alapján könnyebben tudsz dönteni, hosszú távú céljaid eléréséért.

Ez alaput ad a többihez... kommunikáció, főleg testbeszéd, amit meg kéne tanulnod, hogy önmagad tudd adni. Első benyomás is nagyon fontos lenne, ehhez is van könyv.

Ez az az út lenne, amivel önmagadból szereznél önbizalmat, ami a legerősebb önbizalom. A lényeg, hogy merd és tudd őszintén magadat adni.

Nyilván így is lesz sok olyan, akivel nem lesz kölcsönös, ezzel nem lehet mit tenni... :)

2016. júl. 14. 14:15
 35/49 anonim ***** válasza:
70%

Végem van!!! Bepisiltem a nevetéstől a kommenteken XDXDXD Ez egy kamu,a válaszain is látszik. Egyébként, ha ez tényleg igaz akkor ha nem vagy fullos gazdag csak egy dagadt disznó vagy a jó csajoknak. Nem aranyos mackós az,aki el van hízva. Undorító a teste,ennek a testnek szaga is van,ha fürdesz ha nem. Nagy a segge is az ilyen elhízott állatnak,az meg elég röhejes. Sok a gond egy ilyen testtel. Ne várj többet, mint amit te is nyújtani tudsz

Megtalálja zsák a foltják. A te foltod nem egy 50kilos fittnes csaj lesz..

2016. júl. 14. 14:19
 36/49 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon szeretem a mackós srácokat-pasikat és nem teszek barátzónába senkit. Ha szeretnéd, Kérdező, akkor beszélgethetünk :)
2016. júl. 14. 14:44
 37/49 anonim ***** válasza:
83%
Valoban ez nem igazsag hogy te kover vagy de elvarod hogy a szep noknek tetszel. Rasdasul van akinek tetszel te magad irod szoval csak sportolnod kene. Ez a mackos meg baromsag. Bus spencer is mackos mi? Ez olyan mint a nokbel a molett. Letezni letezik de aki tenyleg molett es nem dagadt az igazabol vekony. A koverekre mondjak kedvessegbol h molett meg mackos. Ilyen meg nincs hogy most mi tetsziik a noknek. Az izles evszazadok alatt valtozik bem pedig adott emberek elteben. A te elwted alatt nem fog hiszen akkor a kortars noknek tobb izlesuk lenne eletuk soran. Divatok vannak de a divat sose azt jelenti kibek mi a szep. Pl most meno a szemuveg meg a szokes atmenetes haj de attol meg keveseknek all jol. Nekem biztos nem tetszenek a mackos pasik jobban mondva koverek es en se vagyok szepsegkiralyno de sose hibaztattam a masik nemet erte. Az ekezetek hianyaert es roviiditesekert vagy elirasokert elnezeat kerek kulfoldrol irok most. 23N
2016. júl. 14. 17:54
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amugy eleg nehez elkepzelni hogy egyaltalan baratbak akarbak ilyen felszines ferfit mint te. Inkabb az a fajta lehet aki sir h baratzonaban van kozben meg a caaj sziva szerint lerazna.
2016. júl. 14. 18:06
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek egy történetet. Amikor gimis voltam, dolgozott a sulinkban egy 30 körüli pasi, rendszergazda volt, nem tanár volt, így a gimisekkel közvetlenebb viszonyt ápolt. Én magam nem voltam modell alkat, de valamikor a gimis évek közepén fogytam 6 kilót. Ez a pasas odajött, és megkérdezte, mennyit fogytam. Mondtam, hogy kb. 4-et (lefaragtam 2-t, de hát ki ő nekem, hogy beszámoljak?). Erre ő nem akarta elhinni. Nagyon megdöbbent, kijelentette, hogy ez nem igaz, és azt mondta: de hát te egy kövér lány voltál. (Épp új tanév kezdődött.) Ez sértő volt nekem. Egyrészt mert egyáltalán nem érezte ezt a megjegyzését bunkónak (nem mondta, hogy bocs, kicsúszott a számon, vagy ilyesmi), másrészt mert ő maga nagyon-nagyon kövér ember. Nem szoktam senkit csúfolni a külseje miatt, de ő tipikusan olyan kövér volt, hogy gurult. Rendszergazda volt, így lehet, hogy sztereotípia, de úgy képzelem, egész nap a gép előtt ült. Elég büdös volt, és ő nevezett engem (korábban) kövérnek, és megdöbbentő változásként írta le, hogy fogytam 6 kilót. Onnantól amúgy elkezdett a nyakamra járni, a barátnőim is észrevették.

Na, ilyen vagy te is.

2016. júl. 18. 17:11
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagybátyám ilyen most,csak ő 27 éves koráig normál testalkatú volt,amíg kamionozni nem kezdett.Ő is ugyanúgy leszólja azokat a csajokat is,akik 160 centihez 60 kilósak.Ha többről van szó,arról nem is merek nyilatkozni.
2016. júl. 20. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!