Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós fiatalember vagyok a szép nők mindig a barátzónába raknak. Szerintetek ez igazság?
28-as vagyok. Nem,én Böde Daniról beszélek.
185 centis,76 kilós férfiként nem érzem magam kövér nőnek szóval röfögj haza zsírgép.
Valószínűleg egy blokk van benned, ami kisugárzik testbeszédben.
Így nem alakul ki vonzalom irántad a neked tetsző lányokban.
Azaz nem tudod teljesen önmagadat adni.
Szerintem érdemes lenne tudatosítani, hogy mit szeretnél, mire van szükséged, milyen érzéseidhez kapcsolódnak ezek, ez alapján könnyebben tudsz dönteni, hosszú távú céljaid eléréséért.
Ez alaput ad a többihez... kommunikáció, főleg testbeszéd, amit meg kéne tanulnod, hogy önmagad tudd adni. Első benyomás is nagyon fontos lenne, ehhez is van könyv.
Ez az az út lenne, amivel önmagadból szereznél önbizalmat, ami a legerősebb önbizalom. A lényeg, hogy merd és tudd őszintén magadat adni.
Nyilván így is lesz sok olyan, akivel nem lesz kölcsönös, ezzel nem lehet mit tenni... :)
Végem van!!! Bepisiltem a nevetéstől a kommenteken XDXDXD Ez egy kamu,a válaszain is látszik. Egyébként, ha ez tényleg igaz akkor ha nem vagy fullos gazdag csak egy dagadt disznó vagy a jó csajoknak. Nem aranyos mackós az,aki el van hízva. Undorító a teste,ennek a testnek szaga is van,ha fürdesz ha nem. Nagy a segge is az ilyen elhízott állatnak,az meg elég röhejes. Sok a gond egy ilyen testtel. Ne várj többet, mint amit te is nyújtani tudsz
Megtalálja zsák a foltják. A te foltod nem egy 50kilos fittnes csaj lesz..
Elmesélek egy történetet. Amikor gimis voltam, dolgozott a sulinkban egy 30 körüli pasi, rendszergazda volt, nem tanár volt, így a gimisekkel közvetlenebb viszonyt ápolt. Én magam nem voltam modell alkat, de valamikor a gimis évek közepén fogytam 6 kilót. Ez a pasas odajött, és megkérdezte, mennyit fogytam. Mondtam, hogy kb. 4-et (lefaragtam 2-t, de hát ki ő nekem, hogy beszámoljak?). Erre ő nem akarta elhinni. Nagyon megdöbbent, kijelentette, hogy ez nem igaz, és azt mondta: de hát te egy kövér lány voltál. (Épp új tanév kezdődött.) Ez sértő volt nekem. Egyrészt mert egyáltalán nem érezte ezt a megjegyzését bunkónak (nem mondta, hogy bocs, kicsúszott a számon, vagy ilyesmi), másrészt mert ő maga nagyon-nagyon kövér ember. Nem szoktam senkit csúfolni a külseje miatt, de ő tipikusan olyan kövér volt, hogy gurult. Rendszergazda volt, így lehet, hogy sztereotípia, de úgy képzelem, egész nap a gép előtt ült. Elég büdös volt, és ő nevezett engem (korábban) kövérnek, és megdöbbentő változásként írta le, hogy fogytam 6 kilót. Onnantól amúgy elkezdett a nyakamra járni, a barátnőim is észrevették.
Na, ilyen vagy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!