Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szívesen ismerkedtek ezen az oldalon férfiakkal? Miért igen/nem?
Nem, mert életem legnagyobb csalódása innen indult.
Azt hiszem a gyikes társkeresést egy életre kimaxoltam akkor.
Nem vagyok hive a netes ismerkedesnek, eloben szerintem sokkal jobb, de neha ha kedvem van belemegyek. Miota a honlapot latogatom (nagyjabol 7 eve) sok pasival beszeltem, idovel mind megbukott a szurokon es a probakon amiket felallitok. Nagyon igenyes es maximalista vagyok ebbol pedig nem fogok lejjebb adni. Ebbol a rengeteg emberbol eddig csak 1 (!) olyan volt aki atment a vizsgakon, es nagyon meg tudott fogni, kesobb taliztunk is, es eloben se volt csalodas, szoval nem volt semmi a pasi :)
En ha kedvem van nyitott vagyok a dologra, de a selejtezesi rata olyan 99% korul van, megpedig a nagyon magas lec miatt. Azert ilyen magasak a kovetelmenyek mert a hosszu kapcsolatok hive vagyok, szeretek egesz eletre tervezni, es ehhez a tokeletes ferfi kell, ami meg sajna eleg ritka.
Hajt a kíváncsiság #5ös.
Milyen elvárásaid vannak egy férfi félé ?
Húha...5-ös hozzászóló.
Nőként mondom, hogy taszító ez az ego. Kész csoda, hogy beférsz vele az ajtón. Anyám...na mindegy te tudod.
Eddig több férfivel beszélgettem már itt. Szívesen beszélgettem velük és ismertem meg őket. Persze voltak olyanok, akik nagyon szimpatikusak voltak és akár komolyabb is kialakulhatott volna a részemről, de sajnos messze élnek/éltek.
Sosem szabad általánosítani. Vannak itt normális emberek és kevésbé olyanok is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!