Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szívesen ismerkedtek ezen az oldalon férfiakkal? Miért igen/nem?
Volt akikkel szívesen beszélgettem/ismerkedtem volna tovább, mert tetszettek a kommentjeik, de mivel zömében anonim válaszolók írnak, nem akartam felfejteni, hogy ki kicsoda.
Másrészt olyan sok buktatója van egy internetes ismerkedésnek, hogy inkább hagytam ennyiben a dolgot.
Szingliként nem zártam ki ezt a lehetőséget sem. Volt egy másfél éves kapcsolatom is innen, ami ugyan véget ért, de amíg tartott, addig jó volt. Szerintem ez is csak egy helyszín az ismerkedésre, van olyan jó mint bármelyik másik. Mondjuk én is inkább élőben szeretek ismerkedni, szóval oké, hogy itt online elindul a dolog, azért ha valóban szimpatikus és úgy néz ki, jól megértjük egymást, akkor 1-2 napon belül én már áttérnék a személyes találkozóra.
Sajnos viszont valóban, nem volt sok pozitív tapasztalatom nekem sem a kérdésben. Nem elég nekem nyitottnak lenni, az érzésem a legtöbb nálam kezdeményező srácnál (és ha esetleg valamelyik kommentemnél nem egyértelmű, hogy foglalt vagyok, akkor ez mai napig is így van) mindig az volt, hogy vagy nőgyűlölő és megpróbálja rajtam levezetni és megbosszulni az összes frusztrációját, vagy pedig tényleg se lát-se hall a kanosságtól. És persze, szívesen szexeltem én mindig, engem ugyan nem volt nehéz soha megfektetni, nade azért az, hogy más se érdekelje velem kapcsolatban, az nem éri meg nekem az erőbefektetést, nem túl vonzó dolog.
Na meg igen, manapság meg már adott, hogy mindenkit elutasítok, menyasszony lévén, de sokan ezt is nehezen fogadják el.
Nem.
Az ismerkedési szándék általában kimerül annyiban, hogy: Hogy nézel ki?
Szia! Merre laksz?
Szeretnél szexkapcsolatot?
Van pasid?
ha megemlítem a külsőmet egy kérdésnél, akkor: Hmmm jól
hangzik.
Legutóbb egy étkezéssel kapcsolatos kérdésnél megadtam a súlyom és a nemem és máris több üzenetet kaptam.
Ezen két adat alapján akár egy 60 éves ork is lehetnék, de egyeseknek teljesen mindegy.
Van amikor a kérdéshez köszönés sem társul. Nagyon ritkán kapok olyan levelet ami nem csak egy béna, kétségbeesett próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!