Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hostess lányok! Ti hogyan reagálnátok, ha egy teljesen átlagos srác azt mondaná nektek, odamenne hozzátok munka közben (vagy ti szolitjatok le), hogy menjetek el vele egy randira?
*odamenne, és azt mondaná nektek...
Véletlenül felcsereltem
"Elutasítanám"
Huu, de meg vagyunk lepődve, egy újabb csaj, aki értékelné a pasi bátorságát...
Nem vagyok hosstess, de a legtöbb nő nemet mond, ha egy random idegen odamegy hozzá.
Előző válaszolónak igaza van, először flörtölni kell, beszélgetni egy kicsit és utána terelni a témát randi felé.
Ha csak odalejtesz hozzá és randira hívod az semmi, egy szép nő esetében naponta jut 10 hasonló bunkó, plusz vagy 5 munkásember és te is csak egy leszel a sok közül.
Na meg ha hozzá sem szólsz normálisan akkor csak a külsőd alapján tud megítélni.
1. Férjnél vagyok. Képzeljétek, nem csak "fal duma", nem szingli minden hostess (sem).
2. Ez munka! Darabra fizetnek. Jobb napokon 120+ embert szólítok meg. Nem azokat, akik tetszenek. Azért mert megszólít a hostess és beszélgettek, még ne vegyél rá mérget, hogy esélyes vagy.
Ha te szólítod meg, az ingyen pénz, nem kell érte küzdeni.
3. Ez még mindig munka! Ha nem vásarolsz/szerződsz, az csak időrablás. És szimpatikus se leszel.
4. Naponta többen bepróbálkoznak, van aki bunkón, van aki nem. De pár nap után beleunsz, hogy egyesek azt hiszik, szabad prédának dobtak oda kanos pasiknak. Hát nem!
És innentől senki se lesz szimpi, aki munka közben leszólít.
"Huu, de meg vagyunk lepődve, egy újabb csaj, aki értékelné a pasi bátorságát..."
Benne van a kérdésben, hogy MUNKA KÖZBEN van a lány.
Nem értem miért olyan meglepő, ha munka közben nem szeretik az emberek, ha nem odavaló dologgal zargatják őket? Jelen esetben a munkája a hostesskedés. Még ha munkájába vág is, hogy férfiakkal beszélgessen, akkor is zavarod a randitémával, mert kénytelen szabadkozásba kezdeni a MUNKAIDEJÉBEN, amitől kínos irányba fordul a beszélgetés. Nyilván nem fogadhat el minden randira hívást, csak hogy szabaduljon a témától.
Ha le akarod szólítani, várd meg munka után. Bár ettől még nem biztos, hogy örülni fog neked, hiszen - ahogy az utcán leszólítás esetén is - csak a külseje alapján akarsz valakit randira hívni, amit nem mindenki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!